Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce avere au Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf: ”Dacă mă las, aş trăi 20 de vieţi”. Suma este incredibil de mare

Ce avere au Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf: ”Dacă mă las, aş trăi 20 de vieţi”. Suma este incredibil de mare

Diverse

Comentarii

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au reuşit să strângă o avere impresionantă mai ales din carierele pe care aceştia şi le-au construit în fotbal. Recent, între cei doi soţi a avut loc un conflict şi a ajuns să se vorbească despre divorţ.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din România. Ei s-au căsătorit în 2008 şi amândoi au reuşit să-şi facă o carieră în fotbal. Acest domeniu le-a permis să-şi construiască o avere uriaşă pentru nivelul economic din România.

Ce avere au Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Recent, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au avut un conflict în familie şi s-a vorbit chiar despre divorţ. Apele s-au mai liniştit între timp, dar, dacă s-ar ajunge în acel punct, soţii Reghecampf au o avere impresionantă de împărţit.

Potrivit unor declaraţii făcute în urmă cu jumătate de an, Anamaria Prodan susţine că averea familie depăşeşte 50 de milioane de euro. Cea mai mare parte a acestor bani vine din carierele pe care şi le-au construit din fotbal, însă Anamaria Prodan a moştenit şi o avere importantă din partea mamei sale, regretata Ionela Prodan, care a fost o cunoscută interpretă de muzică populară.

”Eu fac parte din ăia din Forbes care nu îşi doresc să apară [...] Eu am bani, am avere. Îţi dai seama că ştiu câţi bani am, că îi socotesc. Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi pentru încă 20 de vieţi.

Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane. Eu, fără banii lui Reghecampf şi banii de la mama, eu singură aş putea trăi din 10 milioane de euro”, spunea Anamaria Prodan, într-un interviu pe care l-a acordat în urmă cu mai bine de jumătate de an.

Pe de altă parte, Fanatik.ro a făcut o analiză a câştigurilor pe care soţii Reghecampf le-au avut din fotbal şi au ajuns la concluzia că averea acestora provenită din acest domeniu este de aproximativ 25 de milioane de euro.

De-a lungul carierei, Laurenţiu Reghecampf a câştigat sume importante ca jucător în fotbalul din Germania, dar şi ca antrenor. Cele mai mari venituri ca antrenor le-a avut în fotbalul arab, unde a lucrat în ultimii ani.

De partea cealaltă, Anamaria Prodan a contribuit la averea familiei prin activitatea intensă pe care a desfăşurat-o ca impresar. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf are sub contract un număr impresionat de jucători, dar cele mai mari venituri le-a avut din transferurile lui Nicolae Stanciu.

Afla mai multe despre: reghecampf 

viewscnt
Articole similare