Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce avere mai are Gigi Becali. Dragomir, declaraţie-bombă: ”Nimeni în România nu are aşa ceva. Nici Ţiriac nu e mai bogat decât el”. Unde ar fi banii patronului FCSB

Ce avere mai are Gigi Becali. Dragomir, declaraţie-bombă: ”Nimeni în România nu are aşa ceva. Nici Ţiriac nu e mai bogat decât el”. Unde ar fi banii patronului FCSB

Diverse

Comentarii

Gigi Becali a ieşit din TOP 20 cei mai bogaţi oameni din România. Averea sa este estimată la aproximativ 400-450 de milioane de euro, însă cea mai mare parte a banilor este investită în terenuri. Dumitru Dragomir este însă de părere că aceste terenuri valoarează mult mai mult.

Ani la rând, Gigi Becali a figurat în topurile celor mai bogaţi oameni din România. Înainte de criza din 2008, se estima că averea sa valora peste un miliard de euro. Criza economică a dus însă la prăbuşirea preţurilor terenurilor şi ajunsese atunci la o avere estimată la 300 de milioane de euro.

Ce avere mai are Gigi Becali. A ieşit din TOP 20 cei mai bogaţi români

În topul făcut de Forbes anul trecut, patronul FCSB n-a mai prins TOP 20 cei mai bogaţi români. Se estimează că averea actuală a lui Gigi Becali este de aproximativ 400-450 de milioane de euro. Ca şi în trecut, cea mai mare parte din avuţie o reprezintă terenurile pe care le deţine. 

În toţi aceşti ani, Gigi Becali a fost depăşit de antreprenori care au fost mult mai activi în afaceri. Potrivit Forbes, topul este condus de Daniel Dines, care are afaceri în IT şi care deţine 20% din compania UiPath, evaluată la nu mai puţin de 7 miliarde de euro. Pe locul doi se află fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl - patronii Dedeman şi podiumul este închis de Ion Ţiriac.

Dragomir este de părere că averea lui Gigi Becali este mult mai mare

Într-o declaraţie făcută la începutul acestui an, Dumitru Dragomir susţine că averea lui Gigi Becali este mult mai mare faţă de estimările oficiale. Investitor în imobiliare şi un bun cunoscător al pieţei, fostul preşedinte al LPF spune că terenurile pe care le deţine Gigi Becali sunt mult mai valoroase şi că patornul FCSB ar fi chiar mai bogat decât Ion Ţiriac, cel care are o avere estimatp la 1,2 miliarde de euro:

”Ca Gigi Becali, cu bani mai mulţi, nu există în ţară. Ţiriac nu are bani mai mulţi ca Becali. Eu nu le-am numărat banii nici la unul, nici la altul, dar la ce pământuri are Gigi Becali şi ce locuri de case”, a spus Dumitru Dragomir la începutul acestui an. 

Într-o altă declaraţie, de această dată făcută în aprilie 2017, Dumitru Dragomir oferea şi o valoare estimată a terenurilor aflate în proprietatea patronului FCSB: ”Becali e cel mai bogat om din România, vă spun eu precis. Are pământuri de două, trei miliarde, vă spun sigur! Nu are nimeni în ţară aşa ceva”, spunea atunci Dragomir. 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare