Experiențe împreună.
You are here:

Ce BOMBĂ! 5 milioane de euro din Premier League pentru George Puşcaş

Ce BOMBĂ! 5 milioane de euro din Premier League pentru George Puşcaş

Echipa națională

Remarcat de comentatorul BeIN Sport, Daniel Bravo în timpul meciului România - Franţa, care a dus naţionala de tineret în semifinalele Campionatului European de Tineret 2019, George Puşcaş are şanse mici să mai continue la Palermo.

Clubul rosanero nu a trimis dosarul de licenţiere pentru înscrierea în stagiunea viitoare până la ora la care era stabilit deadline-ul şi ar urma să fie înlocuită de Venezia, echipă retrogradată la finalul stagiunii şi la care joacă românul Sergiu Suciu.  

Potrivit jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, clubul din Sicilia a trimis cu un minut mai târziu dosarul, însă oficialii ligii au decis că nu au fost trimise documentele necesare.

La auzul veştii, fanii lui Palermo au asediat sediul clubului,  iar chiar şi primarul oraşului a reacţionat şi a cerut explicaţii: "Cetăţenii şi fanii au dreptul să ştie ce se întâmplă şi motivele pentru care nu ne-am înscris în Serie B", a declarat Leoluca Orlando.

Remarcat şi de comentatorul Daniel Bravo de la BeIN Sports

În timpul meciului România - Franţa, comentatorul partidei transmisă de BeIN Sports l-a caracterizat drept ”un nou Andy Delort” pentru stilul său şi determinarea pe care o arată în teren.

Andy Delort este un atacant francez în vârstă de 27 de ani, care a evoluat în Anglia pentru Wigan sau în Franţa pentru Toulouse şi Montpellier: ”Are exact determinarea lui Delort. E foarte greu de doborât, ţine excelent de minge şi este super combativ. Delort era atacantul meu preferat din fotbalul francez. George Puşcaş îmi aminteşte de el” a subliniat comentatorul BeIN Sports.

În timpul transmisiunii, televiziunea amintită a anunţat interesul formaţiei Sheffield United pentru atacantul naţionalei de tineret a României. Gruparea britanică a promovat în acest sezon în Premier League şi este antrenată de Chris Wilder.

”The Blades” se află sub patronat saudit, proprietarul echipei fiind Prinţul Abdullah bin Musa ad bin Abudlaziz Al Saud. Sheffield îşi caută atacanţi pentru sezonul viitor. În acest moment, la Sheffield în atac joacă Billy Sharp şi David McGoldrick, în timp ce Leon Clarke şi Chad Evans sunt împrumutaţi la alte echipe. Englezii ar fi dispuşi să ofere pentru Puşcaş suma de 5 milioane de euro.

  • 3 milioane de euro este cota atacantului născut la Marghita
  • Nouă goluri a marcat Puşcaş în sezonul 2018-2019 pentru Palermo

viewscnt
Articole similare