Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce BOMBĂ! Cosmin Olăroiu l-ar putea antrena pe Sergio Ramos. Oferta din China este ULUITOARE

Ce BOMBĂ! Cosmin Olăroiu l-ar putea antrena pe Sergio Ramos. Oferta din China este ULUITOAREgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Sergio Ramos ar putea pleca de la Real Madrid după 14 ani. Presa spaniolă scrie că actualul căpitan al Spaniei şi al grupării blanco este dorit în China.

Potrivit celor de la El Chiringuito de Jugones, emisiune a postului La Sexta, Sergio Ramos a primit o oferta cu adevarat incredibila! Şi i-ar fi transmis-o lui Florentino Perez.

Emisiunea El Chiringuito a aflat că trei sunt posibilele destinaţii ale căpitanului de la Real Madrid: Shandong Luneng, Dalian Yifang şi Jiangsu Suning, formaţie pe care o antrenează Cosmin Olăroiu.

Gruparea lui Olăroiu pare o destinaţie posibilă, din mai multe puncte de vedere. Jiangsu este patronată de un concern extrem de puternic (Suning) şi are un loc liber de extracomunitar, după ce a renunţat la serviciile lui Ramires (ex-Chelsea).

Spaniolii susţin că echipa din China interesată de Ramos este dispusă să ofere 105 milioane de euro internaţionalului spaniol, pentru următorii trei ani de zile. În prezent, Ramos câştigă la Real Madrid aproape 12 milioane de euro.

Shandong Luneng, o altă echipă interesată se pare de Ramos are deja 4 fotbalişti extracomunitari în lot, printre care şi Graziano Pelle şi Marouane Fellaini.

Florentino Perez a confirmat interesul din China pentru Ramos

”M-am întâlnit cu Sergio, însă nici la el acasă, nici la mine nu s-a întâmplat asta. A venit la mine la birou să mă vadă şi mi-a transmis că are o ofertă avantajoasă din China, dar că oficialii clubului nu doresc să plătească o sumă de bani pentru el. Eu i-am răspuns că asta nu se poate. Este imposibil să ne lăsăm căpitanul să plece gratis, pentru că până la urmă s-ar crea un precedent foarte periculos, dincolo de toate. S-a încheiat totul pe cale amiabilă, discuţiile au fost cât se poate de cordiale” a mai adăugat preşedintele madrilenilor, care a lăsat să se înţeleagă că Sergio Ramos va rămâne la Real Madrid: ”Am vrut să vorbesc cu el din respect, pentru că este căpitanul echipei noastre. Dar eu nu l-am auzit să spună că îşi va plăti el transferul. Asta nu este adevărat” a mai spus Florentino Perez.

Ajuns la 33 de ani, Sergio Ramos joacă la Real Madrid din 2005, atunci când a fost transferat de la FC Sevilla, pentru 27 de milioane de euro. 606 meciuri, 84 de goluri şi 39 de assist-uri a adunat Ramos în tricoul grupării merengue.

Fotbalistul originar din Camas a câştigat de patru ori UEFA Champions League cu gruparea merengue, precum şi alte patru titluri de campion al Spaniei şi alte 12 trofee. Cu naţionala Spaniei, Ramos este atât campion mondial, cât şi campion european. 163 de selecţii are în prima reprezentativă Ramos şi 18 goluri marcate. Este considerat de specialişti, cel mai mare fundaş din istoria fotbalului iberic
 

Afla mai multe despre: sergio ramoscosmin olăroiu 

viewscnt
Articole similare