Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce BOMBĂ! Un român se transferă în cel mai tare campionat din lume: "Le-a atras atenţia şi vor să-l ia în Premier League"

Ce BOMBĂ! Un român se transferă în cel mai tare campionat din lume: "Le-a atras atenţia şi vor să-l ia în Premier League"galerie foto

Premier League

Comentarii

Aston Villa vrea să îl transfere pe mijlocaşul central român al echipei Bolton Wandererers, Dennis Politic (19 ani), anunţă englezii.

Football Insider face anunţul bombă, pe baza unor dezvăluiri făcute de o sursă din cadrul clubului Aston Villa.

Revenit după un împrumut la Salford City, Dennis Politic a fost promovat în acest sezon la prima echipă a lui Bolton, echipă aflată în prezent în League One - liga a treia engleză. Dennis a avut un impact imediat la revenirea la Bolton, pentru care a reuşit un gol în cele opt apariţii în toate competiţiile şi le-a atras atenţia scouterilor lui Aston Villa.

Acum, Aston Villa îl va monitoriza cu atenţie pe fotbalistul român, până în ianuarie 2020, atunci când gruparea din Premier League intenţionează să îl transfere, mai notează sursa amintită.

Cândva o prezenţă constantă în Premier League, Bolton traversează o perioadă dificilă. În acest moment, echipa lui Dennis Politic ocupă ultimul loc în League One, cu doar patru puncte acumulate în cele zece etape.

În schimb, Aston Villa, echipa care vrea să îl tranfere pe fotbalistul român, ocupă locul 15 în Premier League, cu opt puncte obţinute în opt etape.

  • 2 - două goluri şi două assist-uri a reuşit Dennis Politic pentru Salford City, sezonul trecut
  • 3 - trei selecţii are Dennis Politic la naţionala U-17 a României

Un fotbalist român, transfer de vis în Premier League. A fost comparat cu Gerrard

În vârstă de 19 ani, Dennis Politic a început fotbalul în Braşov, iar în 2012 s-a mutat în Marea Britanie cu părinţii, care au renunţat la locurile de muncă din ţară pentru a fi alături de el. Mai întâi, Dennis a semnat cu Manchester United, apoi a ajuns la Bolton. 

"A mai fost în teste şi la Liverpool şi Chelsea, dar cei de la Manchester United au fost cei mai insistenţi, iar părinţii jucătorului au decis că United este cea bună bună variantă. Ca stil de joc l-aş compara cu Steven Gerrard de la Liverpool”, spunea antrenorul care l-a descoperit pe Dennis, Laurian Păun, în momentul plecării fotbalistului în Marea Britanie.

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare