Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce buget va avea Dinamo în noul sezon, după ce clubul a fost preluat de Pablo Cortacero

Ce buget va avea Dinamo în noul sezon, după ce clubul a fost preluat de Pablo Cortacero

Superliga

Comentarii

Ce buget va avea Dinamo pentru noul sezon? Este o întrebare pe care fanii şi-o pun după ce clubul a fost preluat de Pablo Cortacero. Însă primele informaţii arată că este vorba despre un buget cumpătat.

Dinamo va intra într-o nouă eră după ce în ultimii ani a fost tot mai slabă. Acum, clubul a fost preluat de spaniolul Pablo Cortacero şi fanii dinamovişti au din nou speranţe. Dinamo nu va avea însă în primul sezon un buget spectaculos. 

Ce buget va avea Dinamo pentru noul sezon. Datoriile îl trag în jos

În negocierile dintre Pablo Cortacero şi Ionuţ Negoiţă s-a vorbit şi despre bugetul pe care Dinamo îl va avea în sezonul următor. Omul de afaceri spaniol a dat asigurări că va pune la dispoziţia conducerii un buget de 5 milioane de euro şi că va plăti datoriile de 3 milioane de euro. Ceea ce înseamnă că Dinamo va miza în continuare pe transferuri nu foarte costisitoare. Bugetul de 5 milioane de euro nu va depinde de banii pe care Dinamo îi va încasa în sezonul viitor. 

Câţi bani a cheltuit Dinamo în anul fiscal 2019

Situaţia financiară a lui Dinamo a fost foarte delicată în ultimii ani şi fosta campioană a României s-a bazat de fiecare dată pe un buget de criză, care nu i-a permis să se bată pentru primele locuri din Liga 1. Ba dimpotrivă.
Dinamo nu se va bucura nici în sezonul viitor de un buget prea mare, dar se va apropia de cheltuielile pe care Dinamo le-a avut în anul fiscal 2019 (perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2019). Partea îngrijorătoare este că Dinamo a avut în anul fiscal 2019 încasări de doar 3,76 milioane de euro: 

Bilanţul lui Dinamo pe anul fiscal 2019:

  • Venituri totale: 3,76 milioane de euro
  • Cheltuieli totale: 5,6 milioane de euro
  • Pierderi: 1,86 milioane de euro
  • Datorii: 3,6 milioane de euro

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare