Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce cadouri a primit Larisa Iordache de Crăciun. Cum se pregăteşte campioana noastră pentru revelion şi unde îl va petrece: ”Nu cred că va trebui să mă îmbrac în ceva special”

Ce cadouri a primit Larisa Iordache de Crăciun. Cum se pregăteşte campioana noastră pentru revelion şi unde îl va petrece: ”Nu cred că va trebui să mă îmbrac în ceva special”

Gimnastică

Comentarii

Larisa Iordache a vorbit despre sfaturile primite de la mama sa, despre cum se pregăteşte de trecerea dintre ani, dar şi despre iubitul său.

Larisa Iordache (24 de ani) a revenit în gimastică după 3 ani în care a avut 3 operaţii la tendonul ahilian. Gimnasta româncă a reuşit să câştige două medalii de aur şi două de argint la Campionatul European de Gimnastică.

Perioada de competiţie a trecut, iar marea noastră campioană s-a pregătit, aşa cum se cuvine, de sărbătorile de Crăciun: ”Aici cred ca vin si medaliile. Cred ca intră şi medaliile din punct de vedere al cadourilor materiale. Şi nu am cum să nu vorbesc despre medalii, pentru că ăsta este cel mai fain cadou pe care mi l-am facut in ultima perioada. Sub brad am gasit un ceas, un aspirator pentru ca aveam nevoie si multe dulciuri” a mărturisit Larisa. 

Larisa a avut curajul să vorbească în aceastp perioadă şi despre iubitul ei: ”Este o relatie constructivă. Am lângă mine un om care ma susţine, mă ajuta şi este alături de mine indiferent de situatie. Asta mi-a aratat de când suntem împreuna şi mă bucur că ne inţelegem. Este foarte important să te inţelegi cu persoana cu care convietuiesti. Nu se bagă in viaţa mea profesională pentru că nu este cazul şi nici invers nu fac pentru că fiecare trebuie să îşi vadă de treaba lui, aşa cum ştie el mai bine. Ne sustinem si cred ca asta e cel mai important. Eu sunt iubită de foarte multă vreme, de familie, de prieteni, doar ca acum este un suflet mult mai aproape de mine. Ma simt bine, sunt optimista şi sper să fie la fel de bine si de acum incolo” a mărturisit Larisa Iordache.

”Sinceră sa fiu ţineam aceste traditii, superstiţii, cand eram mai micuţă, pentru ca fiind si cu parintii, revelioanele petrecute la lot se tineau mult mai mult aceste traditii insa acum am devenit o non conformista pot sa zic. Eu ma simt bine asa. Trebuie sa fi un om bun, sa te descurci in orice situatie si stiu ca orice problema are si rezolvare, cred ca indiferent de superstitii, daca gandesti intr-un fel, optimist, va fi bine. Nu sunt pregatita absolut deloc. Facand revelionul acasa nu cred ca va trebui sa ma imbrac in ceva special. Conteaza sa fi cu oamenii speciali din viata ta alaturi si cred ca asta este cel mai important” a explicat campioana noastră, atunci când a fost întrebată cum va petrece trecerea dintre ani.

Care a fost cel mai important sfat primit de Larisa de la mama sa, cu care are o relaţie deosebită? ”Cred ca cel mai important sfat pe care l-am primit de la mama mea, unul dintere ele, a fost sa mi spuna ca trebuie sa fiu un om bun si Dumnezeu te va ajuta. Indiferent de situatie. Poti sa ai foarte multe iconite la tine, poti sa te duci la biserica dar daca nu esti un om bun tot degeaba. Asa ca eu am urmart sfatul ei si incerc sa raman aici foarte bine din punct de vedere psihic şi să fiu o persoană buna” a spus Larisa.


Larisa Iordache mai are în palmares pe lângă cele 2 medalii de aur şi cele 2 de argint, o medalie de bronz la Jocurile Olimpice, două de argint şi două de bronz la Campionatele Mondiale, precum şi 5 de aur, 6 de argint şi 2 de bronz la Europene

Afla mai multe despre: larisa iordache 

viewscnt
Articole similare