Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce caracteristică unică are Cristiano Ronaldo în fotbal! ”Este o mare diferenţă faţă de orice alt atacant!” Del Piero a dezvăluit totul

Ce caracteristică unică are Cristiano Ronaldo în fotbal! ”Este o mare diferenţă faţă de orice alt atacant!” Del Piero a dezvăluit totul

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Ronaldo a marcat în meciul din Champions League contra lui Young Boys, încheiat cu scorul de 2-1 pentru elveţieni, după ce Manchester United a rămas în 10 oameni.

Ronaldo nu a avut nevoie de prea multe ocazii pentru a marca la Manchester, iar în Premier League a marcat o dublă contra lui Newcastle. Fostul mare jucător al lui Juventus, Alessandro Del Piero, a dezvăluit ce caracteristică unică în fotbal are Cristiano Ronaldo, după înfrângerea din Champions League. Fostul jucător italian susţine că aproape toate şuturile portughezului prind cadrul porţii.

 ”Este o mare diferenţă faţă de orice alt atacant!”

”Demarcarea lui Ronaldo a fost perfectă, este maestru în a le fura un metru adversarilor, dar fundaşul trebuia să facă mai mult şi să fie mai concentrat (n.r. la golul cu Young Boys). Există ceva crucial la Cristiano, care de multe ori este subestimat. Şuturile sale sunt mereu pe cadrul porţii. Este o mare diferenţă faţă de orice alt atacant.

Uneori poate avea noroc, aşa cum s-a întâmplat cu Newcastle, dar mereu şutează pe poartă şi asta este esenţial. Aşa cum am văzut în Villarreal contra Atalanta, unele încercări ale atacanţilor nu prind cadrul porţii, dar acest lucru se întâmplă foarte rar la Cristiano”, a explicat Del Piero, într-o intervenţie televizată, pentru presa din Italia. 

Încă un record pentru Cristiano Ronaldo. Starul portughez a fost titular şi a marcat în partida Young Boys - Manchester United

Cristiano Ronaldo a fost titular în deplasarea din Elveţia şi a marcat golul formaţiei britanice.

Cristiano Ronaldo a jucat din primul minut în deplasarea celor de la Manchester United de pe terenul lui Young Boys Berna şi a marcat primul gol al noului sezon din UEFA Champions League.

Un nou record pentru Cristiano Ronaldo

Starul portughez a egalat prin prezenţa sa în acest meci recordul istoric deţinut de Iker Casillas, care până la ora acestui meci era jucătorul cu cele mai multe prezenţe în istoria UEFA Champions League.

Cristiano Ronaldo a bifat 177 de meciuri în cea mai importantă competiţie inter cluburi, la egalitate cu legendarul portar spaniol. Xavi este al treilea cu 151 de prezenţe, în timp ce Leo Messi este al patrulea cu 149 de meciuri.

Manchester United a pierdut şapte din cele 11 meciuri disputate în UEFA Champions League sub comanda lui Ole Gunnnar Solskjer. Adică la fel de multe meciuri câte au pierdut englezii în aceeaşi competiţie, în mandatele Van Gaal şi Mourinho împreună.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo -juventus-manchester united-manchester united 

viewscnt
Articole similare