Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce club din Serie A îl doreşte pe Dennis Man. Parma ezită să-l cedeze

Ce club din Serie A îl doreşte pe Dennis Man. Parma ezită să-l cedeze

Fotbal

Comentarii

Giovanni Becali a anunţat că Dennis Man (24 de ani) s-ar putea transfera în Serie A, în acestă vară, acolo unde este dorit de două formaţii.

Impresarul a recunoscut că există interes clar pentru Dennis Man din Serie A, însă s-a ferit să ofere cele două nume, pentru a nu îngreuna negocierile ulterioare.

Dennis Man, tot mai aproape de revenirea în Serie A

Dennis Man a jucat în Serie A, în sezonul 2020/2021, însă la finalul acelui an Parma a retrogradat în Serie B.

  • 14 meciuri, 2 goluri şi o pasă decisivă a adunat Man în Serie A.

În ultima săptămână a lunii august se va întâmpla ceva cu Dennis Man. Spun probabil pentru că dacă se va întâmpla va fi împrumutat la o echipă de Serie A. Nu pot să vă spun despre cine e vorba.

Sunt două echipe care au nevoie de el, dar în ultima săptămână se vor hotărî pentru că în perioada de mercato aşa este. Fugi după iepuri graşi şi în ultima săptămână intri în criză şi trebuie să iei că nu mai ai timp”, a declarat, luni, Giovanni Becali, conform fanatik.ro.

Chiar dacă nu a dorit să facă publice numele celor două formaţii care vor transferul lui Dennis Man, prosport.ro anunţă că una dintre formaţii este Bologna.

  • Bologna a încheiat sezonul trecut din Serie A pe locul 9, la doar două puncte de ultimul loc ce ducea în Conference League, ocupat de către Fiorentina, graţie excluderii lui Juventus din Europa.

Bologna îl urmăreşte cu atenţie de mult timp pe Dennis Man, însă acum pare mai decisă ca niciodată să acţioneze. Austriacul Marko Arnautovic este foarte aproape să fie vândut la Inter, iar Bologna are nevoie de un înlocuitor.

Aşadar, clubul din Emilia Romagna îl doreşte pe Dennis Man sub formă de împrumut, cu posibilitatea unui transfer definitiv din vara viitoare, însă Parma se teme că fotbalistul va exploda în Serie A, iar banii obţinuţi de la Bologna nu vor fi satisfăcători.

Afla mai multe despre: parmabolognadennis man 

viewscnt
Articole similare