Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ce concluzii?! Au fost mai buni decât noi!” Alex Chipciu, după înfrângerea dură de pe Arena Naţională: ”Dacă nu greşeam acolo, se termina 0-0”

”Ce concluzii?! Au fost mai buni decât noi!” Alex Chipciu, după înfrângerea dură de pe Arena Naţională: ”Dacă nu greşeam acolo, se termina 0-0”

CFR Cluj

Comentarii

FCSB a învins-o clar pe CFR Cluj şi a obţinut prima victorie în faţa ardelenilor după doi ani. Campioana a jucat însă în zece oameni încă din prima repriză.

Fost jucător la FCSB, Alex Chipciu a avut un discurs echilibrat la finalul partidei. Mijlocaşul CFR-ului şi-a asumat partea de vină şi a recunoscut superioritatea adversarilor:

”Ce concluzii? Am luat bătaie, au fost mai buni decât noi. Rezultatul este meritat. Ne-au dominat, cauţi o grămadă de scuze sau de motive...dar au fost mai buni decât noi. Am spus-o şi în vestiar, asta e viaţa, dacă nu greşeam la 1-0 în careu, cred că se ducea spre 0-0. Nu mai contează, am greşit. Nu mă aşteptam, dar viaţa te pune şi în astfel de ipostaze. Aveam patru victorii la rând, ei la fel, eram cap la cap. A fost şi o conjunctură specială, acea greşeală personală a mea, am jucat şi în zece oameni, era clar că era greu să obţinem un rezultat pozitiv. Trebuie să ne ridicăm şi să fim mai puternici. Dacă băteam aveam trei puncte în faţă şi lucrurile erau altfel” a mărturisit Alexandru Chipciu, la finalul meciului.

FCSB - CFR Cluj 3-0

FCSB s-a răzbunat pe CFR Cluj pentru înfrângerile din ultimele patru confruntări.

Roş-albaştrii au făcut scor pe Naţional Arena, unde Florinel Coman a ratat prima mare ocazie de gol a meciului. Arlauskis l-a blocat, dar lituanianul a intervenit defectuos cu cinci minute înaintea pauzei. La primul său meci de la revenirea în echipa din Cluj, Arlauskis l-a faultat pe Octavian Popescu şi a fost eliminat direct. FCSB a defilat în actul secund. Olaru i-a furat mingea lui Chipciu şi a marcat pentru a şasea oară în acest sezon.

Gafele campionilor au continuat şi după deschiderea de scor. Camora a pasat direct la adversar, Burcă şi Vinicius nu au fost atenţi, iar Tănase a bifat a 18-a reuşită stagională. Moruţan a înscris superb şi a închis tabela la 3 la 0, iar FCSB a obţinut cea mai clară victorie în faţa clujenilor din ultimii opt ani. Echipa lui Petrea are acum un avans de trei puncte în faţa campioanei.

Afla mai multe despre: alexandru chipciu 

viewscnt
Articole similare