Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce critici a primit Răzvan Lucescu după ce a pierdut în faţa ultimei clasate: ”Prea multe greşeli”

Ce critici a primit Răzvan Lucescu după ce a pierdut în faţa ultimei clasate: ”Prea multe greşeli”
Comentarii

PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa Atromitos, ultima clasată, într-un meci din etapa a zecea a campionatului Greciei.

Aceasta este a treia înfrângere din actualul sezon pentru PAOK. Echipa lui Lucescu ocupă locul trei în clasament, cu 19 puncte, în timp ce Atromitos este pe 13, cu 6 puncte. Lider în clasament este Olympiakos, cu 26 de puncte.  

Presa elenă îl critică şi îl face principalul responsabil, prin deciziiile luate: „Când o echipă revine ca şi cum s-ar fi întors din vacanţa de vară, după a treia pauză consecutivă din cauza echipelor naţionale, atunci responsabilitatea revine exclusiv antrenorului. 

Exemplele sunt meciurile cu Giannina, Volos şi, acum Atromitos. PAOK a plecat având rezultate grozave şi s-a întors adormită”, scrie gazzetta.gr.

Ce a spus Lucescu după meci:

La finalul meciul, Răzvan Lucescu a fost sincer şi a declarat că echipa lui a evoluat prost. 

”Este deja un fapt că după vacanţele pentru echipele naţionale facem jocuri proaste şi avem rezultate slabe. Abia apoi ne găsim ritmul, coerenţa”, a declarat Lucescu, potrivit inpaok.com.

Reporter: ”Unde a pierdut meciul PAOK?” 

Răzvan Lucescu: ”Ei au câştigat prin intensitatea şi determinarea de care au dat dovadă. Am jucat într-un ritm lent, nu ne-am mişcat repede, iar ei s-au organizat bine în defensivă. Nu am avut mişcarea pe care o doream între linii. Am fi putut evita greşeala care a dus la 1-0 şi am fi putut egala la pauză, însă n-am reuşit şi trebuie să recunosc: am evoluat în general prost!”

Afla mai multe despre: razvan lucescupaok salonic 

viewscnt
Articole similare