Experiențe împreună.
You are here:

Ce cuvânt este interzis în vestiarul Craiovei. Bărbuţ: ”Nu, nu vorbim despre aşa ceva!” :)

Ce cuvânt este interzis în vestiarul Craiovei. Bărbuţ: ”Nu, nu vorbim despre aşa ceva!” :)

Liga 1

Comentarii

Cristi Bărbuţ a fost titular în succesul cu 3-1 de la Chiajna şi a fost unul dintre marcatori. Mijlocaşul de 23 de ani dedică golul familiei şi dezvăluie cuvântul care este interzis în vestiarul Craiovei.

Cristi Bărbuţ a făcut un meci bun cu Concordia Chiajna şi a reuşit să-şi treacă numele pe lista marcatorilor. Jucătorul Craiovei spune că este o seară excelentă pentru el, dar dezvăluie că la Craiove nu se vorbeşte despre titlu. Craiova a făcut 32 de puncte în urma acestei victorii şi este la şapte lungimi distanţă de liderul CFR Cluj.

”Sunt foarte fericit, mă bucur pentru cele trei puncte, mă bucur şi pentru că am marcat. Vreau să dedic golul familiei mele, în special tatălui meu, să îi urez la mulţi ani cu această ocazie. Chiar dacă şi ei (n.r. CFR Cluj) au câştigat sau se depărtează, noi încercăm să ne facem jocul şi să adunăm victorii. (n.r. Titlul e un cuvânt care se rosteşte la voi în vestiar?) Nu, nu vorbim despre aşa ceva. Nici nu privim clasamentul”, a declarat Cristi Bărbuţ pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe