Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce decădere! În 2011, UEFA l-a ales în echipa EURO U19, alături de Alvaro Morata şi Deulofeu. A luat titlul cu FCSB şi apoi a dispărut

Ce decădere! În 2011, UEFA l-a ales în echipa EURO U19, alături de Alvaro Morata şi Deulofeu. A luat titlul cu FCSB şi apoi a dispărut

Liga 2

Comentarii

Ionuţ Năstăsie, cel care a fost considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din generaţia sa, joacă în prezent la FC Argeş, în liga secundă. În 2011, Năstăsie a fost ales printre cei mai buni jucători de la EURO U19.

Năstăsie este un alt caz de jucător care promitea, dar care n-a reuşit să confirme. Format de Şcoala Gică Popescu şi ajuns la FCSB în 2007, mijlocaşul dreapta a avut un start de carieră excelent. A debutat pentru FCSB în 2011, an care de altfel a fost cel mai bun din carieră.

Ionuţ Năstăsie a participat atunci la Campionatul European sub 19 ani, competiţie găzduită de România. Naţionala noastră a obţinut însă un singur punct şi a terminat pe ultimul loc într-o grupă din care au mai făcut parte Cehia, Irlanda şi Grecia. Cu toate acestea, Năstăsie a fost unul dintre remarcaţii turneului.

UEFA l-a inclus atunci în cei mai buni 11 jucători ai Campionatului European, alături de Alex (atunci la Real Madrid), Alvaro Morata (atunci Real Madrid), Gerard Deulofeu (FC Barcelona), Jakub Brabec (Sparta Praga), Tomas Prikryl (Sigma Olomouc), Kamil Corekci (Bucaspor), Florent Cuvelier (Stoke City), Charis Mavrias (Panathinaikos), Aaron McCarey (Wolverhampton) şi Andrej Mrkela (FK Rad).



Dar cariera lui Năstăsie nu a avut traseul aşteptat. FCSB l-a împrumutat în 2012 la U Cluj, dar n-a reuşit să impresioneze, astfel că în 2013 l-a lăsat să plece liber de contract la Viitorul. Nu s-a impus nici aici şi contractul i-a fost reziliat în 2014. Rămas o perioadă fără angajament, Năstăsie a semnat în ianuarie 2016 cu FC Argeş.

A devenit titular în echipa piteşteană şi în acest sezon a reuşit 8 goluri în 24 de apariţii. În prezent, are 26 de ani şi este cotat la 175.000 de euro.

Afla mai multe despre: ionut nastasiefcsbromania u19fc arges 

viewscnt
Articole similare