Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce decădere! Unde a ajuns Sulley Muniru să dea probe de joc

Ce decădere! Unde a ajuns Sulley Muniru să dea probe de jocgalerie foto

Campionate

Comentarii

Sulley Muniru a ajuns să susţină probe de joc în liga a treia din Spania. Fostul mijlocaş al FCSB-ului a fost în probe şi la Legi Varşovia, dar n-a fost păstrat, pe motiv că nu se pliază pe tactica echipei. Acum, este testat de echipa a doua a lui Las Palmas.

Muniru îşi caută în continuare echipă. Liber de contract din vară, când s-a despărţit de FCSB, mijlocaşul ghanez n-a reuşit nici până acum să convingă pe cineva că merită un contract. În urmă cu mai bine de o lună, şi-a încercat norocul la Legia Varşovia, însă după două săptămâni de probe a fost anunţat că nu corespunde criteriilor.

Acum, canarias7.es scrie că Sulley Muniru susţine probe de joc la echipa a doua a lui Las Palmas. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a susţinut deja câteva antrenamente sub comanda lui Juan Manuel Rodriguez şi, în funcţie de cum se va descurca în perioada următoare, va primi sau nu un contract.



Las Palmas II se află pe ultimul loc în liga a treia a Spaniei. Sulley Muniru a fost în vară dat afară de la FCSB, la ordinul lui Gigi Becali, care şi-a motivat decizia prin faptul că mijlocaşul ghanez a sărit să-l bată pe Florin Tănase.

Afla mai multe despre: sulley munirufcsblas palmas 

viewscnt
Articole similare