Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce decizie a luat Cosmin Contra după accidentarea fundaşului Dragoş Grigore. "Este o pierdere importantă"

Ce decizie a luat Cosmin Contra după accidentarea fundaşului Dragoş Grigore. "Este o pierdere importantă"

Echipa națională

Comentarii

Dragoş Grigore, fundaşul echipei naţionale a României, s-a accidentat la antrenamentul de ieri după-amiază şi va lipsi în patidele contra Insulelor Feroe şi Norvegia.

Vineri, în cadrul unei conferinţe de presă premergătoare partidei cu Insulele Feroe, de sâmbătă, de la Torshavn, ora 19, selecţionerul României a vorbit şi despre accidentarea lui Dragoş Grigore, dar şi despre ce va urma în lipsa acestuia. 

"S-a întâmplat chiar spre mijlocul antrenamentului, când a simţit ce a simţit. Sunt planuri tactice pe care le faci şi e normal ca ieri, după ce Dragoş a simţit ce a simţit în timpul antrenamentului, să fim preocupaţi, pentru că este o pierdere importantă. Mi-e teamă de orice meci, atât timp cât întâlnim un adversar care, chiar dacă nu are niciun punct în momentul de faţă în grupa noastră, să ştiţi că a avut meciuri în care a dominat şi a avut momente de dominare în faţa oricărui adversar. Nu voi chema un alt jucător în locul lui Grigore", a declarat Contra.

În momentul actual, din lotul convocat de Cosmin Contra cu Insulele Feroe şi Norvegia, în centrul apărării pot juca doar Ionuţ Nedelcearu, Vlad Chiricheş, Adrian Rus şi, la nevoie, Alin Toşca.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare