Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce decizie a luat polonezul Robert Kubica: "De săptămâna viitoare vom începe acest lucru!"

Ce decizie a luat polonezul Robert Kubica: "De săptămâna viitoare vom începe acest lucru!"

Auto

Comentarii

Pilotul polonez Robert Kubica va efectua teste cu scuderia Williams săptămâna viitoare pe circuitul de la Silverstone, informează cotidianul L'Equipe.

La şapte ani după ce a părăsit Campionatul Mondial de Formula 1, Robert Kubica speră să-şi regăsească locul într-un monopost F1 anul viitor. Potrivit mai multor media, el va efectua teste cu Williams la Silverstone săptămâna viitoare, imediat după Marele Premiu al Japoniei.

Kubica a concurat în F1 între 2006 şi 2011, cu Sauber şi Renault, disputând 76 de Mari Premii şi câştigând Marele Premiu al Canadei în 2010. În acel an el a terminat pe locul 4 în Campionatul Mondial.

În februarie 2011, Robert Kubica a fost victima unui grav accident în timpul unui raliu. Restabilit în iulie 2012, el şi-a început o nouă carieră în raliuri şi a debutat în WRC în 2013.

Kubica vizează un loc în următorul sezon în echipa Williams unde, dacă pilotul canadian Lance Stroll este sigur că rămâne, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre brazilianul Felipe Massa, care se pare că nu va fi păstrat.

Afla mai multe despre: robert kubicadecizieanuntformula 1 

viewscnt
Articole similare