Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce decizie a luat Simona Halep cu privire la turneele de la Moscova şi Singapore. Organizatorii Kremlin Cup au făcut anunţul

Ce decizie a luat Simona Halep cu privire la turneele de la Moscova şi Singapore. Organizatorii Kremlin Cup au făcut anunţul

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 1 mondial, a anunţat, marţi, pe Twitter, că suferă de hernie de disc, şi că speră să revină cât mai rapid în competiţie, menţionând că nu se pune problema unei operaţii, ci a unui tratament ce va consta în exerciţii şi fizioterapie.

"Halep este îngrijorată din cauza problemei de la spate, dar va veni să joace la Moscova şi apoi va zbura la un alt turneu. Unul dintre cele trei Wild Card este al Simonei", a declarat directorul turneului VTB Kremlin Cup, Alexei Selivanenko, pentru siteul m.championat.com.

Halep, locul 1 mondial, a abandonat, duminică, în meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open, sportiva română retrăgându-se după primul set, din cauza problemelor fizice. Halep a abandonat după primul set, câştigat de sportiva tunisiană, scor 6-1.

În urmă cu o săptămână, Simona Halep a fost învinsă, cu scorul de 6-0, 7-5, de Dominika Cibulkova (Slovacia), locul 31 WTA, în turul al doilea al Wuhan Open, fază în care românca a fost acceptată direct. Simona Halep a acuzat dureri la spate şi la coapsa stângă, solicitând de mai multe ori ajutor medical. În ciuda acestor probleme, ea a ţinut să ducă întâlnirea până la capăt.

Afla mai multe despre: simona haleptenisaccidentare 

viewscnt
Articole similare