Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce decizie a luat UEFA în privinţa lui Neymar, acuzat că a intrat în vestiarul arbitrilor după PSG - Man United

Ce decizie a luat UEFA în privinţa lui Neymar, acuzat că a intrat în vestiarul arbitrilor după PSG - Man United

PSG

Comentarii

UEFA a anunţat, vineri, că jucătorul echipei Paris Saint-Germain, Neymar, este vizat de o procedură disciplinară pentru “jigniri la adresa unui delegat la meci”, după partida cu Manchester United, scor 1-3, disputată la 6 martie, în Franţa.

Acest anunţ vine la nouă zile după ce forul continental a precizat că a deschis o anchetă disciplinară cu privire la declaraţii făcute de Neymar după meciul din Liga Campionilor.

Vineri, UEFA a notat că Neymar este vizat de o procedură disciplinară şi că acest caz va fi analizat de Corpul de Control, Etică şi Discipliă la o dată care urmează să fie anunţată.

Presa internaţională a scris, săptămâna trecută, că Neymar ar putea fi suspendat trei meciuri în Liga Campionilor, după ce a criticat arbitrajul de la partida cu Manchester United. Neymar, accidentat, nu a evoluat în meciul pierdut de PSG, scor 1-3, însă a scris pe reţelele de socializare că arbitrajul a fost o ruşine.

La 6 martie, Manchester United s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Paris Saint-Germain, în manşa secundă a optimilor competiţiei. În tur, scorul a fost 2-0 pentru PSG. Golurile învingătorilor au fost marcate de Lukaku ‘2, ’30 şi Rashford ‘90+4, acesta din urmă dintr-un penalti acordat pentru henţ în careu, după consultarea VAR. Pentru PSG a înscris Bernat, în minutul 12.

Afla mai multe despre: neymarpsg 

viewscnt
Articole similare