Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce decizie a luat Villarreal în cazul jucătorului acuzat de tentativă de omor şi sechestrare!

Ce decizie a luat Villarreal în cazul jucătorului acuzat de tentativă de omor şi sechestrare!
Comentarii

Clubul Villarreal a anunţat, vineri, că i-a suspendat contractul şi salariul fotbalistului Ruben Semedo, acuzat de tentativă de omor şi sechestrare.

“Clubul Villarreal se declară consternat de faptele grave imputate jucătorului Ruben Semedo. Având în vedere şi prezumţia de nevinovăţie, clubul a decis să suspende contractul şi salariul fotbalistului, până când se va lua o decizie definitivă în acest caz”, se arată pe site-ul grupării spaniole.

Ruben Semedo a fost reţinut, marţi, iar joi a fost audiat de un judecător din Liria, din apropiere de Valencia, care a ordonat plasarea sa în detenţie, pentru tentativă de omor, lovituri, răni, ameninţări, sechestrare, port ilegal de armă şi jaf.

Jucătorul este vizat de o plângere depusă la 12 februarie de un bărbat, care ar fi fost lovit şi sechestrat de Semedo şi alţi doi bărbaţi la casa jucătorului din apropiere de Valencia.

Semedo a fost transferat la Villarreal de la Sporting în august 2017.El a jucat doar patru meciuri pentru Villarreal până în prezent, iar clubului a anunţat că a deschis o procedură disciplinară împotriva lui Semedo

Afla mai multe despre: semedo 

viewscnt
Articole similare