Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce destin! Acum trei ani se bătea la titlu în Liga 1, acum îşi aşteaptă falimentul: ”Sunt şanse mici să se mai întâmple ceva”

Ce destin! Acum trei ani se bătea la titlu în Liga 1, acum îşi aşteaptă falimentul: ”Sunt şanse mici să se mai întâmple ceva”

Liga 2

Comentarii

ASA Târgu Mureş, echipă care acum trei bani s-a bătut la titlul de campioană, aşteaptă să se desfiinţeze. Curtea de Apel Târgu Mureş urmează să se pronunţe în cererea de faliment. Mureşenii nu mai au speranţe.

În sezonul 2014-2015, ASA Târgu Mureş era una dintre cele mai bune echipe din Liga 1 şi spera la titlu până în ultima etapă. Pasul greşit făcut cu Oţelul în ultima etapă i-a privat de această bucurie. Ardelenii au pregătit atunci şi un spectacol pentru primul titlu din istorie, mai ales că Oţelul era deja retrogradată şi nu mai avea nicio miză. Dar gălăţenii au câştigat surprinzător cu 2-1, cu un gol marcat în minutul 90+4.

De atunci a început decăderea pentru ASA Târgu Mureş. A urmat intrarea în insolvenţă, retrogradarea în liga secundă, o încercare timidă de redresare şi, cel mai probabil, falimentul. Claudiu Balog, administratorul judiciar, spune că nu crede într-o decizie favorabilă a Curţii de Apel.

"Astăzi (n.r. - luni, 5 februarie) a fost termen la Curtea de Apel Târgu Mureş, la care s-a pus în discuţie apelul formulat de ASA împotriva sentinţei de trecere la faliment. Curtea a rămas în pronunţare şi a amânat pronunţarea două săptămâni. Aşteptăm soluţia Curţii de Apel pe 19 februarie. Cel mai probabil se va trece la faliment. Concluziile noastre au fost de respingere a apelului, ca fiind nefondat. Societatea este în continuare în perioada de organizare, din punct de vedere legal. Sunt şanse foarte mici să se mai întâmple ceva. Cel mai probabil se va trece la faliment. Din păcate, nu am găsit posibili investitori. Ar fi fost extraordinar, dar, din păcate, nu am reuşit să găsim pe cineva dispus să investească şi să salveze clubul de la faliment",  a declarat pentru Claudiu Balog pentru Liga2.ro.

Afla mai multe despre: asa targu muresclaudiu balogliga 2 

viewscnt
Articole similare