Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce dezamăgire. Vinicius Junior n-a convins la Real Madrid şi ia drumul unui campionat modest

Ce dezamăgire. Vinicius Junior n-a convins la Real Madrid şi ia drumul unui campionat modestgalerie foto
Comentarii

Real Madrid ia în calcul să îl împrumute pe Vinicius Junior în perioada de transferuri din iarnă, informează presa spaniolă, care notează că oficialii campioanei Europei îşi fac griji în privinţa viitorului brazilianului.

La doar 17 ani, Vinicius Jr a făcut obiectul unui transfer de 45 de milioane de euro la Real Madrid, în 2017, iar în această vară a făcut pasul pe Santiago Bernabeu. Atacantul brazilian a fost prezentat oficial la Real Madrid şi a jucat în meciurile de pregătire în tricoul grupării "blanco", însă a fost sărit din schemă atunci când au început partidele oficiale.

Totuşi, Vincius a impresionat la echipa secundă, acolo unde a înscris o dublă în derby-ul cu Atletico Madrid B. Convinşi de calităţile lui fotbalistului de 18 ani, oficialii lui Real Madrid sunt foarte atenţi asupra modului în care gestionează situaţia lui Vinicius şi nu vor să pună presiune pe el, astfel că una dintre variantele luate în calcul este împrumutul la fosta echipă, Flamengo.

Vinicius a fost transferat de Real Madrid în vara anului 2017, moment în care atacantul sud-american nu avea nici măcar un meci jucat la nivel de seniori, dar impresionase în tricoul naţionalei U-17 a Braziliei.

Între timp, Vinicius a confirmat, într-o oarecare măsură, aşteptările şi a adunat 49 de meciuri, zece goluri şi patru pase decisive la Flamengo, înainte de a ajunge pe Santiago Bernabeu.

35 de milioane de euro este cota lui Vinicius, în momentul de faţă

Afla mai multe despre: viniciusflamengoreal madrid 

viewscnt
Articole similare