Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce dezavantaje ar avea România cu Edi Iordănescu selecţioner! ”S-a întâmplat asta şi la CFR, şi la FCSB!”

Ce dezavantaje ar avea România cu Edi Iordănescu selecţioner! ”S-a întâmplat asta şi la CFR, şi la FCSB!”

CFR Cluj

Comentarii

Edi Iordănescu ar urma să fie anunţat în fruntea echipei naţionale a României.

Comitetul Executiv al FRF se va întâlni marţi pentru a votat propunerea lui Răzvan Burleanu pentru postul de selecţioner. Edi Iordănescu este alesul preşedintelui FRF, iar dacă va trece votul, fostul antrenor de la FCSB va fi prezentat la ora 17:00. 

Totuşi, există şi voci care nu sunt de acord cu decizia FRF. Vasile Miriuţă este de părere că Iordănescu nu ar fi cea mai bună soluţie pentru echipa naţională. El a spus că Dan Petrescu sau Gică Hagi ar fi fost mai potriviţi pentru postul de selecţioner. 

”S-a întâmplat asta şi la CFR, şi la FCSB!”

”Părerea mea este că au fost şi variante mai bune decât Edi Iordănescu. Variante care nu au mai venit. Un Hagi, un Loţi Boloni, Dan Petrescu, Edi Iordănescu, vom vedea. Nu pot să spun nimic. Până nu voi vedea cum joacă şi ce rezultate are. După aia pot să judec sau să îmi dau cu părerea.

Mie îmi pare rău că nu s-a concretizat una dintre variantele, dintre antrenorii pe care i-am enumerat. Şi Răzvan Lucescu... era sub contract, Olăroiu. Dan Petrescu era cel mai indicat, dar nu s-a concretizat”, a declarat Vasile Miriuţă, pentru PlaySport.

De asemenea, Vasile Miriuţă a identificat şi care ar fi marele minus al lui Edi Iordănescu. 

”Vom vedea ce rezultate sunt. Doar atât pot să spun referitor la Edi Iordănescu. Şi nu cred că sunt numai eu care spun, am văzut că şi Piţurcă a spus, şi domnul Dragomir. Cedează prea repede la conflicte. S-a întâmplat şi la CFR, şi la FCSB.

Acum, nu ştiu ce a fost acolo, dar sper să treacă peste aceste probleme, altfel îi va fi foarte greu. Să cedezi la primul scandal. Dar sper că va fi ajutat de stafful lui”, a spus fostul antrenor din Liga 1. 

Afla mai multe despre: cfr-fcsb-iordănescu 

viewscnt
Articole similare