Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce diagnostic a a primit Simona Halep după accidentarea de la Roma! Care sunt şansele să evolueze la Roland Garros

Ce diagnostic a a primit Simona Halep după accidentarea de la Roma! Care sunt şansele să evolueze la Roland Garros

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a abandonat turul doi al WTA Roma, în timpul confruntării contra lui Angelique Kerber, chiar când se afla la conducere cu 6-1, 3-3.

În actul secund, la scorul de 3-3, Simona Halep a acuzat dureri la gamba stângă şi a apelat la medic. Staff-ul medical a ajutat-o să meargă pe marginea terenului. După ce mai multe minute s-a întrebat cum s-a accidentat, numărul 3 WTA a decis să abandoneze. 

La mai mult de o oră după ce a abandonat meciul, Simona Halep a oferit câteva detalii despre accidentare. Totuşi sportiva româncă a menţionat că un dignostic mai clar va primi după ce va efectua un RMN. 

"Investigaţiile au arătat că am o ruptură la nivelul gambei stângi. Voi efectua un RMN mâine pentru a înţelege mai bine despre ce accidentare este vorba, dar, pentru moment, nu suntem siguri de perioada de recuperare.

Sunt foarte dezamăgită să închei în acest fel turneul de la Roma, dar voi face tot ce pot să mă recuperez şi să revin cât mai rapid posibil. Vă mulţumesc pentru susţinere şi vă voi ţine la curent cu recuperarea", a transmis Simona Halep, pe Twitter.

 

Unul dintre turneele preferate ale Simonei, Roland Garros, va avea loc în perioada 30 mai - 12 iunie, iar românca riscă să îl rateze. 

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare