Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce diferenţă! Timo Werner, atacantul lui Leipzig valorează cât loturile FCSB, CFR Cluj, Craiova, Viitorul şi Astra la un loc!

Ce diferenţă! Timo Werner, atacantul lui Leipzig valorează cât loturile FCSB, CFR Cluj, Craiova, Viitorul şi Astra la un loc!

UEFA Europa League

Comentarii

CSU Craiova va evolua cu învingătoarea din dubla manşă dintre RB Leipzig (Germania) şi Hacken (Suedia), în turul al treilea preliminar al Ligii Europa.

Partida tur va avea loc, la 9 august, în deplasare, iar returul la 16 august, la Craiova. RB Leipzig va evolua, joi, de la ora 20.30, pe teren propriu cu Hacken, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Ligii Europa. Returul este la 2 august, de la aceeaşi oră. Oltenii sunt direct acceptaţi în această fază a competiţiei, în calitate de câştigători ai Cupei României.

Vedeta lui Leipzig e Timo Werner! Cotat la 60 de milioane de euro acesta valorează cât loturile FCSB, CFR Cluj, Craiova, Viitorul şi Astra la un loc! Mai mult, nemţii sunt cotaţi la 300 de milioane de euro, de două ori cât întreaga valoare a Ligii 1 şi de 20 de ori cât Craiova.

Afla mai multe despre: europa leaguecraiovapopesculeipzigtimo werner 

viewscnt
Articole similare