Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce discurs a avut Mangia în vestiar înaintea partidei cu Sepsi: ”Am vorbit cu ei înainte de meci”

Ce discurs a avut Mangia în vestiar înaintea partidei cu Sepsi: ”Am vorbit cu ei înainte de meci”

Superliga

Comentarii

Craiova s-a impus cu 1-0 la Sfântu Gheorghe şi s-a apropiat la doar un punct de liderul CFR Cluj. Devis Mangia le transmite jucătorilor săi că trebuie sa continue pe aceeaşi linie.

Craiova a reuşit o victorie importantă la Sfântu Gheorghe şi pune presiune pe lider. Devis Mangia dezvăluie discursul pe care l-a avut în vestiar, înaintea meciului: ”Am schimbat ceva din punct de vedere tactic pentru acest meci. Am abordat jocul foarte bine. Jucătorii... sunt mulţumit, pentru că am interpretat foarte bine meciul. Unica problemă a fost că nu am marcat al doilea gol, nu am închis meciul. Doar această problemă. 15.51 Înainte de meci am vorbit cu ei şi le-am spus că vreau 3 puncte şi o pauză liniştită. Am făcut-o şi sunt mulţumit. (n.r. pauza provocată de meciurile internaţionale)”, a declarat antrenorul Craiovei.

Acum, în Liga 1 urmează o pauză provocată de meciurile echipei naţioanle. Mangia spune că echipa sa este în formă şi i-ar fi plăcut să continue să joace: ”(Despre ratări) Sunt situaţii care se pot întâmpla. Important este că am creeat. Am creat azi mai mult decât în ultimul meci. Aşa este bine pentru mine. Problema este când nu îţi creezi oportunităţi. Azi a fost OK, pentru că am făcut foarte bine faza de apărare, din punctul meu de vedere. Am fost foarte bine pregătiţi în toate situaţiile de marcaj preventiv. Am făcut un meci foarte bun. Trebuie să mergem pe drumul nostru, asta este importantă. Avem drumul nostru, trebuie să continuăm să facem mai bine. Este pauză... când câştigi, este mai bine să continui să joci”, a mai spus Mangia.

Afla mai multe despre: devis mangiasepsicraiova 

viewscnt
Articole similare