Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce dorinţă are Anghel Iordănescu! ”Mi-aş dori ca Edi să stea la un meci pe banca stadionului din Ghencea!” De cine depinde ca echipa să joace pe noua bijuterie din Bucureşti

Ce dorinţă are Anghel Iordănescu! ”Mi-aş dori ca Edi să stea la un meci pe banca stadionului din Ghencea!” De cine depinde ca echipa să joace pe noua bijuterie din Bucureşti

FCSB

Comentarii

Anghel Iordănescu a recunoscut că şi-ar dori să îl vadă pe fiul său în Ghencea.

Gigi Becali a decis să pună la echipă un antrenor cu experienţă, iar în locul lui Dinu Todoran a fost numit Edi Iordănescu, cel care câştigat titlul sezonul trecut cu CFR. Legenda Stelei, Anghel Iordănescu, susţine că el nu are nicio calitate şi nu poate rezolva ca FCSB să joace din nou în Gencea. El a spus că Argăseală şi MM Stoica sunt cei care trebuie să se ocupe de această problemă. 

”Mi-aş dori ca Edi să stea la un meci pe banca stadionului din Ghencea!”

Ar trebui lămurită situaţia şi lumea ar trebui să înţeleagă că acel stadion e făcut din bani publici, poate juca orice echipă. Nu se poate spune că FCSB n-ar putea juca în Ghencea. Şi naţionala, şi Rapid pot juca, dacă îşi achită obligaţiile financiare. Mi-aş dori să văd un meci în care pe banca stadionului din Ghencea să-l văd pe Edi Iordănescu. 

S-ar putea (n.r. - să poarte o discuţie în favoarea FCSB-ului în privinţa stadionului din Ghencea), dar nu am nicio calitate, în afara faptului că sunt în rezervă şi că am o oarecare legătură cu MApN, dar problema o rezolvă cei implicaţi. Domnul Argăseală, MM Stoica, ei sunt cei care se ocupă de aceste probleme”, a spus Anghel Iordănescu, la Pro X. 

Edi Iordănescu a recunoscut că şi-ar dori că echipa lui să joace în Ghencea. 

”Nu mai vreau să comentez subiectul FCSB - Steaua. Am copilărit în Ghencea. Mi-aş dori să joc acolo, bineînţeles, acolo am crescut. Eu am spus ce-mi doresc. 

Am o singură tristeţe în suflet, mai exact faptul că pe prieteni de-ai mei din copilărie acum îi văd împărţiţi. Când intervine confuzia şi lumea pleacă în două direcţii e cel mai trist lucru. Nu doar pentru clubul Steaua, ci şi pentru fotbalul românesc şi chiar pentru societate” a spus Iordănescu, la conferinţa de presă. 

Afla mai multe despre: fcsb-ghencea-anghel iordănescu 

viewscnt
Articole similare