Experiențe împreună.
You are here:

Ce dorinţă are Reghecampf de ziua lui: ”Atunci când ai doi olteni în echipă este ca bomba atomică!” Declaraţiile antrenorului din Bănie

Ce dorinţă are Reghecampf de ziua lui: ”Atunci când ai doi olteni în echipă este ca bomba atomică!” Declaraţiile antrenorului din Bănie

U Craiova

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a împlinit vârsta de 46 de ani, chiar înainte de meciul cu CFR din campionat, care va avea loc luni, de ora 21. Partida va fi transmisă în direct pe Telekomsport şi în format video-text pe telekomsport.ro.

Antrenorul echipei din Bănie a acordat un interviu pentru pagina oficială de Facebook a clubului şi a vorbit despre dorinţele pe care le are. De asemenea, el a dezvăluit cum se simite după ce s-a acomodat la Craiova. 

”Sunt foarte mulţi ani de când nu s-a mai câştigat titlul în Bănie!”

”Este foarte important proiectul de la Universitatea Craiova, sunt foarte mulţi ani de când nu s-a mai câştigat titlul în Bănie, pentru mine a contat enorm acest lucru. Cunosc mentalitatea de aici, am lucrat cu mulţi oameni din această regiune. Îmi place, dar se spune că atunci când ai doi olteni în echipă este ca bomba atomică. Au temperament, şi fotbaliştii de aici sunt tot timpul în mişcare, sunt neliniştiţi.

Câştigai, acesta este cuvântul pe care vreau să-l rostesc cel mai des. Acum vreau să câştig meciul cu CFR, nu fac alte promisiuni gratuite. Sunt un om foarte norocos, am câştigat mult şi ca jucător şi ca antrenor, dar se poate şi mai bine”, a spus antrenorul celor de la Universitatea Craiova. 

Dezvăluirea lui Laurenţiu Reghecampf. Cum au ajuns Petrea şi Neubert la FCSB

Laurenţiu Reghecampf (50 de ani) l-a "ajutat" pe Gigi Becali să-i aducă la FCSB pe Thomas Neubert şi Toni Petrea, preparatorul fizic şi fostul antrenor al roş-albaştrilor. Reghe a dezvăluit că el a plătit clauzele de reziliere ale contractelor celor cu Al Wasl, fosta echipă a tehnicianului român, unde se aflau în momentul în care Becali i-a dorit.

După ce a fost secundul lui Reghecampf la FCSB, Toni Petrea a revenit, alături de Thomas Neubert, şi ca principal la echipa roş-albastră. Petrea a fost antrenorul FCSB în sezonul trecut, dar a plecat între timp, fiind înlocuit cu Dinu Todoran, care la rândul său a fost dat afară şi înlocuit cu Edi Iordănescu.

Pe vremea când Becali i-a dorit pe Neubet şi Petrea la FCSB, aceştia se aflau încă sub contract cu Al Wasl, fosta echipă a lui Laurenţiu Reghecampf, care a dezvăluit că el a fost cel care a plătit clauzele de reziliere ale acestora pentru ca ei să ajungă la FCSB. Petrea şi Neubert şi-au dorit să revină în România.

”Vorbesc şi cu Toni şi cu Neubert. (Dacă a fost deranjat că cei doi au revenit la FCSB). Nu, păi eu i-am lăsat. Eu am plătit clauza lor de reziliere în Emirate. Eu am vorbit cu Gigi (Becali) şi m-a rugat la momentul respectiv, că avea nevoie de Toni. Şi Toni vorbise cu MM înainte pentru că era la momentul respectiv singurul antrenor care avea licenţa PRO. Am fost de acord pentru că ei îşi doreau să se întoarcă în România”, a spus Laurenţiu Reghecampf, într-un interviu pentru playsport.ro.

Toni Petrea a fost antrenor la FCSB în sezonul 2019/2020, a pregătit echipa în 49 de meciuri, cu o medie de 1,88 puncte câştigate pe meci. Cu Petrea la cârmă, FCSB a terminat pe locul doi în clasament, iar sub bagheta sa echipa a arătat un apetit ofensiv ieşit din comun, dar şi un stil de joc prin care controla majoritatea partidelor.

viewscnt
Articole similare