Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce echipă ar urma să preia Dinu Todoran după ce Gigi Becali s-a înţeles cu Edi Iordănescu pentru postul de antrenor la FCSB

Ce echipă ar urma să preia Dinu Todoran după ce Gigi Becali s-a înţeles cu Edi Iordănescu pentru postul de antrenor la FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a decis ce se întâmplă cu Dinu Todoran după ce s-a înţeles cu Edi Iordănescu, cel care urmează să fie principal la FCSB.

FCSB are mari şanse să aibă un nou antrenor. Parcursul slab al echipei l-a determinat pe Gigi Becali să ia o decizie în privinţa antrenorului şi patronul FCSB a deschis negocierile cu Edi Iordănescu, antrenor care este liber de contract.

Gigi Becali a fost de acord cu toate condiţiile impuse de Edi Iordănescu, inclusiv cu cea prin care patronul FCSB nu are voie să se amestece la echipă. Dacă va semna contractul, Gigi Becali a decis şi ce se va întâmpla cu Dinu Todoran.

Ce echipă preia Dinu Todoran dacă Edi Iordănescu vine antrenor

Iniţial, Dinu Todoran, cel care nu are prea multă experienţă ca antrenor în Liga 1, a fost o variantă aleasă de Gigi Becali pentru echipa secundă a clubului. Însă, după ce Mihai Stoica i-a transmis că Todoran merge des la biserică, patronul FCSB şi-a reconfigurat planurile.

Gigi Becali a decis astfel să rişte şi să-l aducă pe Dinu Todoran antrenor la prima echipă. Acum, după 5 etape şi după ce FCSB a ratat prezenţa în grupele Conference League, Gigi Becali şi-a refăcut din nou calculele.

Omul de afaceri din Pipera a deschis negocierile cu Edi Iordănescu şi fostul antrenor al lui CFR Cluj este foarte aproape de a semna contractul. Însă Gigi Becali s-a ocupat şi de soarta lui Dinu Todoran.

Din informaţiile Telekom Sport, Dinu Todoran ar urma să preia echipa secundă a clubului, care joacă în Liga 3 şi unde ar fi trebuit să ajungă iniţial.

De altfel, acest trasfeu al unui antrenor nu este o noutate la FCSB. Bogdan Argeş Vintilă, un alt antrenor fără cotă numit la FCSB, a fost trimis să pregătească echipa secundă atunci când a fost înlocuit cu Toni Petrea.

Cum a fost numit Dinu Todoran antrenor la prima echipă a FCSB-ului

La începutul verii, Gigi Becali se afla în căutarea unui antrenor, după ce Toni Petrea a ratat titlul şi a plecat. Iniţiat, patronul FCSB a purtat negocieri cu Marius Şumudică, însă acestea n-au fost finalizate cu succes.

Spre surprinderea tuturor, Gigi Becali s-a orientat spre Dinu Todoran, cel care era vizat iniţial pentru postul de antrenor la FCSB 2. Însă planurile controversatului patron au fost schimbate de faptul că Todoran se afla la biserică în momentul în care a fost sunat să i se propună postul de antrenor la echipa secundă:

”Am avut o discuţie ca să vin la echipa a doua, s-a întâmplat momentul acela fericit pentru mine. Nu cum au spus anumite persoane în presă că, dacă mergi la un lăcaş sfânt... telefonul se ţine în maşină sau se închide.

A fost înainte să intru în acel locaş. Lumea trebuie să ştie, când mergi la biserică nu ai telefonul la tine. Nu răspunzi, e simplu”, a povestit Dinu Todoran.

Afla mai multe despre: dinu todoran 

viewscnt
Articole similare