Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce efect a avut vizita lui Gigi Becali la antrenamentul FCSB. Răzvan Oaidă recunoaşte: "Ne-a trezit, ne-a motivat în stilul dânsului"

Ce efect a avut vizita lui Gigi Becali la antrenamentul FCSB. Răzvan Oaidă recunoaşte: "Ne-a trezit, ne-a motivat în stilul dânsului"

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul FCSB, Răzvan Oaidă, a recunoscut că finanţatorul Gigi Becali a venit la ultimul antrenament al echipei şi "i-a trezit" pe jucătorii lui Nicolae Dică.

Răzvan Oaidă, după FCSB - UTA 2-1

Răzvan Oaidă a jucat în victoria FCSB-ului din minutul 56, a ratat o ocazie mare în a doua repriză, iar la final a recunoscut că Gigi Becali a fost la antrenamentul premergător meciului cu UTA.

Fotbalistul încearcă să reintre în graţiile lui Gigi Becali, care l-a trecut pe lista jucătorilor care l-au dezamăgit, iar Răzvan Oaidă a recunoscut şi ce efect a avut vizita finanţatorului. 

"Da, sunt jucător profesionist, am contract, îmi fac treaba pe teren. Sunt lucrurile noastre, a venit, ne-a încurajat, am discutat şi am câştigat acest meci. Ne-a trezit, ne-a motivat în stilul dânsului şi contează că am câştigat azi. Încerc să nu pun la suflet şi să mă concentrez la fotbal. Trebuie să fii puternic, că altfel nu reuşeşti. 

Am urcat în clasament, mai avem două restanţe, suntem pe un drum bun şi suntem încrezători", a declarat mijlocaşul după FCSB - UTA 2-1. 

Numele fotbaliştilor intraţi în colimatorul lui Gigi Becali

"Dumiter, 350.000. Radaslavescu, 850.000. Dulca, Oaidă, am dat bani pe ei. Chiar şi Rusu, 250.000. Am dat bani pe toţi. Eu de unde să ştiu că sunt atât de slabi? Nu ştiu, nu înţeleg! Ce pot eu să fac şi asta voi face. Curăţenia tot o fac! De ce o fac? Ca să rămână cine e puternic şi cine poate juca la echipa asta.

Nu contează, n-are rost să spun la cine voi renunţa. La FCSB trebuie să ai bărbăţie ca să joci. Bărbăţia o verifici doar la mine în curte. Bărbăţia ţine de curaj", a spus Gigi Becali, conform Sport.ro, după umilinţa 0-10 cu Silkeborg. 

FCSB a învins pe UTA Arad cu scorul de 2-1 în Superligă

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia UTA Arad, scor 2-1, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii.

FCSB a deschis scorul în minutul 16, când Cordea i-a pasat lui Olaru, iar acesta a şutat imparabil de la 20 de metri.

Compagno a înscris al doilea gol al bucureştenilor, din penalty, în minutul 88. Keşeru a redus din diferenţă în minutul 90+1, înscriind primul său gol stagional. 

A fost a treia victorie consecutivă a echipei FCSB în campionat, bucureştenii au urcat pe locul 7, cu 17 puncte.

Afla mai multe despre: fcsb utarazvan oaidagigi becali 

viewscnt
Articole similare