Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce emoţii pentru Şumudică! Gaziantep a condus cu 4-1 la pauză, dar totul se putea sfârşi rău. Cât s-a terminat meciul cu Kasimpaşa

Ce emoţii pentru Şumudică! Gaziantep a condus cu 4-1 la pauză, dar totul se putea sfârşi rău. Cât s-a terminat meciul cu Kasimpaşa

Campionate

Comentarii

Meci nebun pentru echipa lui Marius Şumudică. Gazişehir Gaziantep a câştigat cu 4-3 meciul jucat contra echipei Kasimpaşa, în etapa a 16-a din campionatul Turciei.

Kayode (5, 44), Ozer (21) şi Djilobodji (33) au marcat golurile lui Gaziantep, în timp ce Sari (10), Quaresma (57) şi Thiam (80) au marcat pentru Kasimpaşa. Meciul a fost unul cu adevărat nebun. A fost 4-1 la pauză, iar Kasimpaşa a fost aproape de o revenire fabuloasă. Ricardo Quaresma a ratat un penalty în minutul 75.

Astfel, în urma succesului, echipa lui Marius Şumudică a ajuns la a doua victorie consecutivă şi a acumulat 23 de puncte în clasament. Gazişehir Gaziantep a acumulat 23 de puncte după succesul cu Kasimpaşa şi e pe locul 9. De partea cealaltă, Kasimpaşa a coborât pe locul 14, cu doar 15 puncte strânse în 16 etape.

Alin Toşca şi Junior Morais, foşti fotbalişti la FCSB, au fost integralişti.

 

Afla mai multe despre: gazisehir gaziantepmarius sumudicaturcia 

viewscnt
Articole similare