Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce eroare! Lăcătuş şi Duckadam n-au fost invitaţi la Steaua - Csikszereda: ”Cred că am greşit şi îmi cer scuze”

Ce eroare! Lăcătuş şi Duckadam n-au fost invitaţi la Steaua - Csikszereda: ”Cred că am greşit şi îmi cer scuze”

Steaua

Comentarii

Marius Lăcătuş şi Helmuth Duckadam, două dintre legendele Stelei, n-au fost invitaţi la primul meci oficial disputat pe noul stadion din Ghencea. Ştefan Iovan şi-a asumat vina pentru această eroare.

Miercuri, Steaua a disputat primul meci oficial pe noul stadion. A făcut-o cu Csikszereda, în prima etapă din Liga 2. La meci au asistat aproximativ 3.700 de spectatori, printre care şi multe personalităţi.

Au lipsită însă Marius Lăcătuş şi Helmuth Duckadam, care n-au primit invitaţie la această partidă.  Ştefan Iovan spune că el ar fi trebuit să fie cel care le trimite invitaţiile şi şi-a prezentat scuze pentru aceartă eroare.

Marius Lăcătuş şi Helmuth Duckadam n-au fost invitaţi la Steaua - Csikszereda. Iovan: ”Am greşit, îmi cer scuze”

Marius Lăcătuş şi Helmuth Duckadam, două dintre legendele Stelei, n-au fost invitaţi la meciul cu Csikszereda, câştigat cu 1-0 de ”militari”. Ştefan Iovan spune că el ar fi trebuit să distribuie invitaţiile către gloriile clubului, dar se aştepta şi să fie sunat de cei care ar fi vrut să vină la meci.

Totuşi, căpitanul din finala de la Sevilla, din 1986, spune că îşi prezintă scuze şi că nu se va mai repeta:

”Eu am avut invitaţiile, 9 invitaţii. Probabil că şi la mine e o greşeală, pentru că e un început. Data viitoare, când primesc invitaţiile, o să îi sun pe toţi.

Am crezut că, dacă vor să vină la meci, sună la cineva la organizare şi de la organizare mă sună pe mine. Eu cred că am greşit şi îmi cer scuze dacă este aşa. Data viitoare când primesc invitaţiile o să îi sun pe toţi.

L-am sunat pe Piţurcă, l-am sunat pe Tudorel (n.r. Stoica). Bumbescu, 'nea Puiu m-au sunat. Trebuia şi pe Lăcătuş şi Duckadam şi îmi cer eu scuze, şi îmi asum acest lucru”, a declarat Ştefan Iovan.

Steaua s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la Csikszereda, în prima etapă din Liga 2. La meci au asistat aproximativ 3.700 de spectatori, dintre care 983 au fost abonaţi.

Afla mai multe despre: stefan iovan 

viewscnt
Articole similare