Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce eveniment! Barcelona vs. Generaţia de Aur, pe 16 iunie! Edmilson, Sonny Anderson şi de Boer vin în România

Ce eveniment! Barcelona vs. Generaţia de Aur, pe 16 iunie! Edmilson, Sonny Anderson şi de Boer vin în Româniagalerie foto
Comentarii

Membrii fan clubului din România al echipei catalane şi-au făcut în weekend încălzirea pentru întâlnirea de la Sports Festival dintre Generaţia de Aur şi legendele Barcelonei cu un episod din El Clasico.

Susţinătorii Barcelonei din România au şi un fan club oficial la Cluj. Pe 16 iunie, fanii îşi vor vedea visul cu ochii. Edmílson, Goikoetxea, Frédéric Déhu, Ronald de Boer, Sonny Anderson, Julio Salinas sau Miguel Ángel Nadal sunt doar câteva dintre numele grele care vor veni în România, la Sports Festival.

”Ne întâlnim săptămânal, urmărim toate meciurile din campionat şi din cupele europene. Suntem fericiţi că vom avea ocazia să vedem şi Barcelona şi Generaţia de Aur, jucători foarte importanţi pentru noi. Sper să apucăm să bem o bere cu legendele Barcelonei, poate vedem şi un meci împreună, că tot începe Cupa Mondială” – Mina Alexandrescu, preşedinte fan club Barcelona din România.

”Sunt fan Barcelona de la 8 ani, m-am  îndrăgostit de Rivaldo, a fost primul jucător care m-a adus la Barcelona ca şi fan. Sper să avem cum să luăm autografe de la ei, ar fi un vis. Ştiu că avem şanse minime să bem o bere cu ei, dar eu sper” – unul dintre suporterii din Cluj ai Barcelonei.

"Am pregătit totul deja. Îi aşteptăm cu o terasă de 200 de locuri, cu un ecran mare full HD. Ar fi o onoare ca legendele Barcelonei să bea o bere în pub-ul nostru", spune patronul celui mai cunoscut pub sportiv din Cluj.

Cel mai mic fan Barca e român

Cel mai împătimit suporter chiar s-a asigurat că fiul său va prinde drag de Barcelona din primii ani de viaţă ” Când s-a născut fiul meu, în prima zi, i-am făcut carnet de socios. La 2 ani a mers prima dată la un meci la Barcelona. Eu am trăit 20 de ani în Spania, cunosc bine filosofia Barelonei- nu este doar nu club, este imaginea societăţii catalane, găsim acolo valorile poporului catalan. Este un stil de viaţă, iar unele lucruri s-ar putea aplica şi la noi” - preşedinte fan club Barcelona din România. 

Mesaj de la antrenorul Barcelonei

Fost coleg la Chelsea cu Dan Petrescu şi jucător de legendă al catalinilor, Albert Ferrer este actualul selecţioner al "Legendelor Barcelonei". "Chapi" le-a transmis din Spania un mesaj fanilor românilor.  ”Salutări România, salutări Cluj! Suntem foarte încântaţi că vom veni să jucăm un meci demonstrativ la Cluj. Sper să ne vedem acolo! Va fi un adevărat spectacol”.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: el clasicobarcelonaromaniagica popescuioan ovidiu sabau 

viewscnt
Articole similare