Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce explicaţii îi va da Florinel Coman lui Gigi Becali? Iubita fotbalistului de la FCSB a făcut parada modei în plină stradă, chiar sub ochii lui

Ce explicaţii îi va da Florinel Coman lui Gigi Becali? Iubita fotbalistului de la FCSB a făcut parada modei în plină stradă, chiar sub ochii lui

Diverse

Comentarii

Ioana Timofeciuc, iubita fotbalistului de la FCSB, Florinel Coman, nu are ruşine atunci când se hotăreşte să posteze pe social media.

Ioana Timofeciuc şi Florinel Coman au profitat din plin de mini-vacanţa fotbalistului şi au mers să se relaxeze împreună la Mamaia, acolo unde „şeptarul” roş-albaştrilor are în proprietate un ampartament.

Tânăra născută la Ovidiu nu e cunoscută doar pentru că este deja de câţiva ani iubita lui Coman, şi pentru fotografiile incendiare pe care le postează pe Instagram. Ultimul Insta Story a făcut senzaţie pe internet. Îmbrăcată doar în costum de baie, Ioana s-a filmat în faţa bolidului Audi pe care îl are Florinel Coman.

Nonconformistă, iubita fotbalistului a făcut câteva gesturi indecente şi şi-a arătat posteriorul. Clipul postat a fost însoţit de mesajul „Bae watch. Be normal. Me acting normal”.

Nu a fost însă singurul videoclip incendiar postat de iubita lui Florinel Coman la Insta Story. Aceasta şi-a arătat bustul impresionant acoperit doar de sutien, cu mesajul: „Wtf?”.

Ioana Timofeciuc a fost în trecut criticată de Gigi Becali, finanţatorul lui FCSB. Acesta a susţinut că Florinel Coman nu are cele mai bune evoluţii din cauza faptului că „merge la împreunare şi că i se înmoaie genunchii”.

 

Afla mai multe despre: fcsbcomanioana timofeciuc 

viewscnt
Articole similare