Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ce fac, mă rog de Burleanu să mă ia în deplasări?”. MM Stoica, ”interzis” în delegaţia echipei naţionale | EXCLUSIV

”Ce fac, mă rog de Burleanu să mă ia în deplasări?”. MM Stoica, ”interzis” în delegaţia echipei naţionale | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Bilete exacte sau preferinţe alese? Cum se stabileşte delegaţia României ce merge în deplasări?

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a dorit să meagă în deplasare cu echipa naţionala a României, la un meci cu Malta, din calificările pentru EURO 2020, însă a fost înştiinţat că nu are acest drept.

Mihai Stoica nu a fost primit în delegaţia României pentru un meci din deplasare

Aşadar, conducătorul unui şef de club din Superligă nu are voie să meargă alături de jucătorii echipei naţionale în aceeaşi delegaţie, chiar dacă echipa pe care o coordonează oferă jucători numeroşi la lot.

Mihai Stoica a declarat că nu va mai încerca niciodată să meargă alături de delegaţia României, după refuzul primit, deoarece a înţeles că este un personaj antipatic unora şi nu are de gând să se roage de nimeni să fie primit.

Iată cum a decurs dialogul dintre Mihai Stoica şi Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleau, la Orange Sport.

Mihai Stoica: ”Şi eu am vrut să merg cu echipa naţională în deplasare şi nu am fost primit. Da, am rugat să merg în Malta cu echipa naţională şi mi s-a spus că, conducătorii de club nu pot merge în deplasări, în afara celor din Comitetul Executiv.

Dar am văzut conducători de club în deplasări. Mi-am dat seama că pentru mine sunt nişte reguli, pentru alţii alte reguli”.

Andrei Vochin: ”Cine a fost? Exceptându-i pe cei din Comitetul Executiv...

Mihai Stoica: ”Poate mă înşel, dacă o fac îmi fac mea culpa, dar cred că domnul Varga a fost în deplasări cu echipa naţională”

Andrei Vochin: ”Niciodată. Eu nu l-am văzut, nu ştiu. Îţi dau eu un caz, că şi eu m-am mirat: domnul Şfaiţer de la Iaşi, care era reprezentantul unui sponsor”.

Mihai Stoica: ”Numai, oricum pentru mine... Eu sunt antipatic”.

Andrei Vochin: ”Eu nu cred că sunt probleme de genul acesta. Ar putea apărea dacă 16 conducători din Superligă ar dori să meargă pentru că locurile din avion sunt limitate. Parcă a fost şi o deplasare legată, cu Norvegia sau Danemarca”.

Mihai Stoica: ”Probabil că nu era loc. Eu i-am zis lui Vali Argăseală că n-am chef să mă umilească pe acolo, întreabă dacă se poate. Băi, nu se poate, ok. Probabil au fost multe solicitări atunci. Dar o să mă interesez.

Nuu, nu mai doresc să merg. Ce fac, mă rog de Burleanu să mă ia în deplasare? Eu nu prea sunt cu d-astea, cu hârtii, cu memorii, cu plângeri penale. Nici când promit nu mă ţin de cuvânt. Mi-e silă de birocraţie”.

Afla mai multe despre: mihai stoicaburleanuvochin,  

viewscnt
Articole similare