Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce face acum francezul Tony da Silva, campion al României cu CFR Cluj. Staruri de la PSG şi Lyon sub comanda sa

Ce face acum francezul Tony da Silva, campion al României cu CFR Cluj. Staruri de la PSG şi Lyon sub comanda sagalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Anthony da Silva, unul dintre cei mai buni străini care a ajuns în Liga 1 este antrenor secund la naţionala Camerunului.

La patru ani după ce a agăţat ghetele în cui, Tony da Silva, câştigător a şapte trofee cu CFR Cluj în cei trei ani petrecuţi în Gruia este acum antrenorul secund al lui Toni Conceicao, la naţionala Camerunului.

Tony s-a retras din activitate în tricoul formaţiei portugheze Penafiel, iar imediat a devenit antrenor secund la Academico Viseu.

Formaţia din Viseu a reprezentat şi prima experienţă ca principal, întrucât Tony s-a aflat pe banca tehnică din postura de antrenor interimar. Au urmat apoi experienţele Oliveirense, Brangaca şi Vilar Perdizez, iar în 2019, Tony a trecut la academia celor de la Chaves, club unde a evoluat între 2001 şi 2005.

În octombrie 2019, Toni Conceicao a preluat naţionala Camerunului, iar Tony da Silva a fost cooptat în staff-ul său tehnic, ca antrenor secund şi video analist.

El lucrează acum cu fotbalişti foarte cunoscuţi precum Andre Onana, Zambo Anguissa, Vincent Aboubakar, Karl Toko Ekambi, Choupe Moting sau Didier Lemkel Ze. Ca jucător, Tony da Silva a jucat la Chaves, Estrela Amadora, CFR, Guimaraes, Pacos Ferreira şi Penafiel. Pentru CFR Cluj a jucat 95 de meciuri în Liga 1 şi a cucerit două medalii de campion al României.

Afla mai multe despre: tony da silva 

viewscnt
Articole similare