Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce face CFR Cluj după ce Gigi Becali a ameninţat că nu lasă fotbaliştii la naţională! Vestea primită de Mirel Rădoi

Ce face CFR Cluj după ce Gigi Becali a ameninţat că nu lasă fotbaliştii la naţională! Vestea primită de Mirel Rădoi

CFR Cluj

Comentarii

Selecţionerul Mirel Rădoi, cel care va conduce lotul olimpic de fotbal României la Tokyo, a primit o veste bună dinspre CFR Cluj. Campioana îi va lăsa pe fotbaliştii din lotul lărgit la JO.

CFR Cluj sprijină naţionala la Jocurile Olimpice de la Tokyo

"Burleanu face ce vrea la FRF, văd că arbitrii noştri nu dau cartonaşe roşii. Dacă se va continua la fel de acum încolo, probabil jucătorii de la FCSB nu vor mai merge la naţională. Oricum Man s-a transferat de la FCSB, nu de la naţională. Nu ştiu ce o să facem, dar s-ar putea la un moment dat ca toţi jucătorii să se sature şi să se retragă de la naţională în semn de protest. Probabil asta o să se întâmple", a anunţat, pentru Fantik, Gigi Becali, în urmă cu câteva zile. 

Dinspre CFR Cluj nu sunt probleme. Oficialul campioanei României, Marius Bilaşco a susţinut că fotbaliştii doriţi de Mirel Rădoi vor merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

”Noi nu am discutat deocamdată în cadrul clubului dacă lăsăm jucătorii la Olimpiadă, dar din punctul meu de vedere nu vor fi probleme. De fiecare dată când am primit notificări de la FRF, am răspuns afirmativ, fie că a fost vorba de naţionala mare, de naţionala U21 şi aşa mai departe.

Oricine ar vrea să îmbrace tricoul naţionalei la Jocurile Olimpice. Chiar dacă atunci o să jucăm în cupele europene, nu cred că va fi problemă, vom trimite jucătorii ceruţi la lot. Şi mie mi-ar fi plăcut să joc la Olimpiadă”, a declarat Marius Bilaşco, conform Looksport.

Cristian Manea, Alexandru Paşcanu (împrumutat la Ponferradina până în vara lui 2022), Denis Ciobotariu, Alexandru Chipciu, Valentin Costache sunt fotbaliştii care aparţin de CFR Cluj şi care se află în lotul lărgit al lui Mirel Rădoi. 

Naţionala României şi-a aflat adversarii de la Jocurile Olimpice

România a fost repartizată în grupa B a competiţiei, cu Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras.

Cum arată programul României la turneul olimpic:

  • Honduras - România, 22 iunie
  • România - Coreea de Sud, 25 iulie
  • România - Noua Zeelandă, 28 iulie

Afla mai multe despre: cfr clujgigi becalifcsbjocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare