Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce face Devis Mangia după demiterea de la Craiova. Antrenorul a reacţionat în presa italiană şi a spus totul

Ce face Devis Mangia după demiterea de la Craiova. Antrenorul a reacţionat în presa italiană şi a spus totul
Comentarii

Patru meciuri consecutive fără victorie în toate competiţiile i-au fost fatale lui Devis Mangia. Antrenorul italian s-a despărţit de Universitatea, după aproximativ doi ani de la venirea la Craiova.

”Devis Mangia şi-a demonstrat valoarea în România, pe banca tehnică a Universităţii Craiova” scrie presa din Italia, despre tehnicianul italian care a rămas acum fără echipă.

Italianul în vârstă de 44 de ani a fost demis în aprilie de la cârma echipei oltene, dar păstrează amintiri plăcute din Bănie. Pentru presa italiană, Devis a explicat că relaţia dintre el şi U Craiova s-a ”rupt” în mod paşnic: ”M-am odihnit după aventura din România. Totul s-a încheiat paşnic între mine şi Craiova, o echipă alături de care am obţinut rezultate excelente, atât din punct de vedere economic, cât şi sportiv” a declarat Devis Mangia sâmbătă, în presa italiană.

Mangia a antrenat pe Ion Oblemenco între 2017 şi 2019. În cariera sa a mai trecut pe la naţionala de tineret a Italiei, dar şi la echipe ca Palermo, Spezia, Bari sau Ascoli. Recent, numele său a fost vehiculat pentru preluarea echipei italiene, Crotone.

Afla mai multe despre: devis mangia 

viewscnt
Articole similare