Experiențe împreună.
You are here:

Ce face Edi Iordănescu? "Nu l-aş mai lua pe Bouhenna. Nu am încredere". I-a deschis ochii antrenorului de la CFR Cluj

Ce face Edi Iordănescu? "Nu l-aş mai lua pe Bouhenna. Nu am încredere". I-a deschis ochii antrenorului de la CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, şi secundul naţionalei României, Nicolae Dică, au comentat transferul lui Rachid Bouhenna de la Sepsi la campioana României. Mutarea a iscat o controversă venită din partea clubului din Sfântu Gheorghe.

Rachid Bouhenna a anunţat că a semnat cu CFR Cluj, după o perioadă în care cei de la Sepsi au avut suspiciuni că algerianul semnase de mult, fiind în ultimele şase luni de contract. Fundaşul central ar fi acceptat un contract pe două sezoane.

O reacţie dură a venit dinspre Sepsi. Directorul sportiv al clubului, Attila Hadnagy, a pus sub semnul întrebării integritatea lui Bouhenna, după ce apărătorul transferat la CFR Cluj a încasat două cartonaşe galbene chiar împotriva noii sale echipe, în meciul direct dintre cele două. 

Marius Bilaşco: "Marian Copilu a avut ceva discuţii cu agentul jucătorului"

Oficialul echipei din Gruia, Marius Bilaşco, nu a oferit multe detalii despre transferul făcut deja, după ce situaţia a escaladat: "Eu ştiu un singur lucru, Marian Copilu a avut ceva discuţii cu agentul jucătorului. Plus că, dacă e să ne uităm la lotul pe care îl avem noi acum, mă refer la zona de fundaşi centrali, eu zic că suntem acoperiţi. Eu nu aş putea să spun. În momentul când un jucător este oficial la noi, noi îl prezentăm. E o poziţie pe care suntem acopriţi, asta voiam să punctez, ca fundaş central. Dacă era atacant, era mai credibilă. Din ce ştiu eu, sunt doar nişte discuţii pe care chiar Marian Copilu le-a avut cu agentul jucătorului", a declarat oficialul lui CFR Cluj.  

Nicolae Dică, mesaj pentru Edi Iordănescu: "Eu nu-l mai luam"

Fostul antrenor de la FCSB şi jucător la CFR Cluj, Nicolae Dică, a avut o poziţie tranşantă. Edi Iordănescu a fost avertizat că Edi Iordănescu şi-ar putea pune acelaşi semn de întrebare ca Sepsi, privind seriozitatea lui Bouhenna. 

Secundul României a tras semnalul de alarmă în studioul Telekom Sport, lângă Marius Bilaşco: "Eu, dacă aş fi antrenorul unui club şi transfer un jucător şi apoi îmi face treaba asta, eu nu l-aş mai lua (n.r. - pe Bouhenna la CFR Cluj). Dacă mă gândesc că a făcut-o intenţionat, nu l-aş mai lua, pentru că mă aştept ca atunci când vine la mine... Nu mai am încredere. La orice greşeală pe care o face te gândeşti...", a declarat Nicolae Dică. 

Attila Hadnagy, despre transferul lui Bouhenna la CFR Cluj

Cei de la Sepsi cred că algerianul a semnat cu campioana României încă din perioada de transferuri din iarnă: „Acum pot să mă gândesc la acel «roşu» pe care l-a luat? Pot! Nu-l acuz, dar am dreptul să fiu suspicios. Avea «galben», la pauză, Leo, care avea Covid-19, a discutat cu el la telefon, i-a spus să fie atent! Ce a făcut el? Exact pe dos! A intrat cu două picioare, să fie sigur că ia «roşu». Plus că nu avea ce căuta în acel loc, pe partea stângă", a spus, pentru Gazeta Sporturilor, oficialul echipei din Sfântu Gheorghe.

viewscnt
Articole similare
Poza care face inconjurul lumii. Prima reactie a iubitei lui Eriksen dupa criza cardiaca a...