Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce face Simona Halep în pauza pe care şi-a luat-o de la tenis? Care sunt preferinţele ei în materie de relaxare înainte de Australian Open?

Ce face Simona Halep în pauza pe care şi-a luat-o de la tenis? Care sunt preferinţele ei în materie de relaxare înainte de Australian Open?

Sporturi

Comentarii

Într-o postare de pe Twitter, jucătoarea română le-a arătat fanilor modul prin care se relaxează în vacanţa forţată pe care a luat-o din cauza pandemiei

Pauza forţată de pandemie a fost un prilej bun pentru Simona Halep de a se relaxa la munte... pe bicicletă. Jucătoarea noastră de tenis abia a ieşit din carantină, aceasta fiind testată pozivit cu COVID-19 în urmă cu puţin timp. Simona a profitat de ocazie şi a postat pe contul ei de Twitter imagini de la munte cu ea pe bicicletă.

În ce priveşte noul sezon competiţional din 2021, şansele ca Australian Open să aibă loc şi ca Simona Halep să fie prezentă în competiţie sunt foarte mari. Încă nu se cunosc datele oficiale pentru Australian Open, turneul care ar fi trebuit să se dispune în a doua jumătate a lunii ianuarie ar putea fi amânat pentru februarie sau chiar martie.

"Singura neclaritate este cum se vor desfăşura aceste 14 zile de carantină. Dacă se duce 14 zile şi nu se antrenează, efectiv se duce degeaba. Dacă vor exista posibilităţi, probabil va fi o variantă plauzibilă în care vor merge", a fost declaraţia oferită de antrenorul Simonei, Artemon Apostu-Efremov, pentru Digi Sport.

Românca a jucat o finală de Australian Open în 2018, finală pierdută în faţa danezei Caroline Wozniacki, după ce a condus în decisiv cu break. A fost singurul trofeu de Grand Slam câştigat de sportiva din Danemarca în carieră. Între timp aceasta s-a retras din tenis.

Fostă numărul 1 mondial, Halep are două titluri de Grand Slam în palmares, Roland Garros şi Wimbledon, dar şi alte 3 finale pierdute.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: simona haleptenis 

viewscnt
Articole similare