Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ce făceai la ultimul turneu final?”. Coman a răspuns sincer: ”Băteam mingea pe maidan”

”Ce făceai la ultimul turneu final?”. Coman a răspuns sincer: ”Băteam mingea pe maidan”

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României a învins Israelul, scor 2-1, şi s-a calificat astfel la EURO 2024, turneu final care va avea loc în Germania.

România - Elveţia este ultimul meci din preliminariile EURO 2024 şi se joacă marţi, de la 21:45 pe Arena Naţională.

Alături de Edi Iordănescu, la conferinţa de presă au fost prezenţi încă trei jucători: Florinel Coman, Marius Marin şi Nicuşor Bancu. Când au terminat conferinţa, cei trei au fost aplaudaţi la ieşirea din sală.

  • Naţionala este calificată la EURO după ce a învins Israel cu 2-1. 

Întrebaţi ce făceau când România s-a calificat ultima dată la EURO, cei trei tricolori au răspuns sincer, iar Coman i-a amuzat pe cei prezenţi. 

Florinel Coman: Băteam mingea pe maidan şi îmi doream să ajung şi eu în situaţia lor. 

Nicuşor Bancu: Mă uitam la televizor, doar speram să joc la naţională, nu mă gândeam că aş putea să joc vreodată la un turneu final. 

Marius Marin: Văzând bucuria fotbaliştilor care au participat la Campionatul European îmi doream şi eu, pot spune că mi s-a îndeplinit un vis. 

În clasament, România este pe primul loc al  grupei, cu 19 puncte, urmată de Elveţia, cu 17 puncte. Ambele echipe s-au calificat pentru turneul final.

Pentru tricolori este a şasea oară când merg la turneul final al campionatului european, după ediţiile din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016.

 

Afla mai multe despre: florinel comannaţionala românieieuro 

viewscnt
Articole similare