Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce fel de antrenor caută Mihai Rotaru la Universitatea Craiova! Dezvăluiri de la despărţirea de Ouzounidis: "I-am zis că nu suntem compatibili"

Ce fel de antrenor caută Mihai Rotaru la Universitatea Craiova! Dezvăluiri de la despărţirea de Ouzounidis: "I-am zis că nu suntem compatibili"
Comentarii

Universitatea Craiova caută un antrenor nou în plin sezon. Marinos Ouzonidis s-a despărţit de olteni, iar patronul Mihai Rotaru anunţă că "la Craiova se doreşte un fotbal-şampanie".

Mihai Rotaru, dspre Ozuounidis: "Ne-am îmbrăţişat la final"

Grecul a pierdut încrederea conducerii după ce a ratat finalul sezonului 2020-2021 şi a pierdut cu 1-0 în preliminariile Conference League, împotriva lui Laci. Mihai Rotaru a oferit primele declaraţii. 

„Am zis să generăm transferul lui Cicâldău ca să acoperim scandalul cu Ouzounidis, ca să gumesc puţin. În primul si în primul rând că nu este niciun conflict între mine şi Ouzounidis. Am avut o discuţie cu el, i-am zis că nu suntem compatibili. Ne-am îmbrăţişat la final. A fost totul cu prietenie. Noi nu am reziliat cu domul Ouzounidis după un meci de campionat si unul in cupele europene, am reziliat după 40 de meciuri. N-am reziliat înainte de sezon pentru că trebuia să-şi pregătească echipa. Dar am ajuns la concluzia că evoluţia echipei nu mergea în direcţia pe care ne-o doream noi.

Suntem presaţi din ambele părţi acum (n.r. - trebuie să găsească înlocuitor atât pentru Cicâldău, cât şi pentru Ouzounidis). Denota lipsă de profesionalism când schimbi antrenorul după o singură etapă, dar nu am avut de ales.

Ieri a fost o zi extrem de aglomerată. Ziua s-a terminat undeva la unu noaptea. A început să se propună nişte nume. Acum doar ne gândim. Nu există, în momentul de faţă, un top al antrenorilor, un preferat", a spus Mihai Rotaru pentru Pro X. 

Patronul Universităţii Craiova a anunţat şi ce fel de antrenor caută pentru echipă: "La Craiova se doreşte un fotbal-şampanie. Acum avem un fotbal corect. Vrem un antrenor care să se muleze pe ce dorim la Craiova, vrem fotbal şampanie. La Craiova, 35% e rezultatul, mai important este spectacolul. Nu vreau să luăm o decizie de pe o zi pe alta, probabil într-o săptămână vom negocia sau vom şti noul antrenor. Nu are nicio importanţă naţionalitatea”, a adăugat omul de afaceri. 

Afla mai multe despre: marinos ouzounidisuniversitatea craiovamihai rotaru 

viewscnt
Articole similare