Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce firmă îi face echipamentul Mihaelei Buzărnescu. Miki primeşte haine fără contract şi o altă jucătoare din TOP 30 are acelaşi sponsor

Ce firmă îi face echipamentul Mihaelei Buzărnescu. Miki primeşte haine fără contract şi o altă jucătoare din TOP 30 are acelaşi sponsor

Tenis

Comentarii

Mihaela Buzărnescu (30 de ani) şi-a atins cea mai bună performanţă a carierei la un turneu de Mare Şlem, după ce a atins faza optimilor şi forţează pătrunderea în TOP 30.

Povestea lui Miki e una cu adevărat inspiraţională, în condiţiile în care jucătoarea din Bucureşti a avut o carieră presărată de ghinioane, în care ascensiunea i-a fost blocată de accidentări grave, care au făcut-o să ia în calcul retragerea.

În urmă cu doar un an, Mihaela era pe locul 400 WTA şi era obligată să joace calificări pentru a intra pe tabloul principal al turneelor importante. În 2018, Buzărnescu a intrat pe tabloul principal al Roland Garros, în calitate de cap de serie numărul 31.

Echipamente fără contract de la o firmă puţin cunoscută din SUA


Anii petrecuţi în subsolul clasamentului WTA au făcut ca Buzărnescu să fie lipsită de un sponsor tehnic, iar astfel jucătoarea de 30 de ani a ajuns să joace îmbrăcată într-un echipament oferit de o firmă necunoscută publicului din România şi nici la nivel global.

Echipamenul Mihaelei Buzărnescu este oferit de firma americană Sofibella, care mai sponsorizează câteva jucătoare din România precum Monica Niculescu sau Raluca Olaru.

Buzărnescu dezvăluia recent că nu are un contract propriu-zis cu firma Sofibella, ci doar primeşte echipamente din partea americanilor, pe care le poartă în turneele la care participă.

În portofoliul firmei americane se află şi rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, locul 28 WTA în acest moment.

Afla mai multe despre: echipament buzarnescusponsor buzarnescu 

viewscnt
Articole similare