Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ce frumos este lanţul lui Istvan Kovacs”. Cum a putut să apară arbitrul român la Inter Milano - Atletico Madrid | FOTO

”Ce frumos este lanţul lui Istvan Kovacs”. Cum a putut să apară arbitrul român la Inter Milano - Atletico Madrid | FOTO
Comentarii

Istvan Kovacs a fost delegat la unul dintre cele mai tari meciuri din optimile Ligii Campionilor, Inter Milano - Atletico Madrid.

Inter Milano a învins-o pe Atletico Madrid, scor 1-0, în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor. Meciul de pe ”Giuseppe Meazza” a fost arbitrat de Istvan Kovacs.

Dar acesta a fost implicat în mai multe episoade. Italienii l-au contestat pentru anumite faze de arbitraj, dintre care cea mai controversată a avut loc în prima repriză, când au cerut penalty pentru un presupus henţ făcut de Molina.

De asemenea, ”centralul” român a fost şi în atenţia unui aspect mai puţin întâlnit în fotbalul mondial. Kovacs a ales să intre pe teren cu un lanţ la gât, ceea ce încalcă Legea 5 din regulamentul arbitrilor.

Detaliul a fost observat de analistul Radio Marca, Pavel Fernadez, care nu a trecut cu vederea aspectul de care nu a ţinut cont Istvan Kovacs. ”Ce frumos este lanţul lui Istvan Kovacs…”, a scris jurnalistul spaniol, în mediul online.

”Arbitrilor de centru şi altor oficiali de pe teren le este interzis să poarte bijuterii sau orice tip de echipament electronic, inclusiv camere de filmat”, se arată în Legea 5, din regulamentul arbitrilor.

Acelaşi Pavel Fernadez a continuat discursul critic la adresa lui Istvan Kovacs, de această dată cu privire la arbiitrajul său.

”Arbitrul român Istvan Kovacs va conduce meciul dintre Inter şi Atletico. Cu lipsă de judecată şi cu puţină personalitate, în Spania nu ar fi ajuns niciodată arbitru de top. Nu îmi aduc aminte de un meci în care să mă fi convins”, a scris Pavel Fernandez, pe X.

Returul dintre Atletico Madrid şi Inter Milano va avea loc miercuri, 13 martie, de la ora 22:00, pe stadionul ”Wanda Metropolitano” din capitala Spaniei.

Afla mai multe despre: istavan kvacsliga campionilorinter milano atletico madrid 

viewscnt
Articole similare