Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce funcţie i-a oferit Victor Angelescu lui Daniel Niculae la Rapid! "E cumva mai presus de preşedintele clubului!" Dezvăluiri din interiorul echipei

Ce funcţie i-a oferit Victor Angelescu lui Daniel Niculae la Rapid! "E cumva mai presus de preşedintele clubului!" Dezvăluiri din interiorul echipei

Fotbal intern

Comentarii

Victor Angelescu, principalul finanţator de la echipa din Giuleşti, a vorbit despre situaţia lui Daniel Niculae de la Rapid.

Fostul atacant român a fost anunţat iniţial în funcţia de preşedinte al giuleştenilor. Totuşi, în şedinţa care trebuia să concretizeze acest lucru, Andrei Nicolescu, vicepreşedintele Rapidului, s-a opus acestui lucru.

Într-un interviu oferit pentru Rapid TV, principalul acţionar de la echipă a ţinut să lămurească situaţia lui Niculae. Angelescu a afirmat ca fostul jucător al naţionalei ar fi cumva mai presus decât preşedintele clubului. 

"Daniel Niculae ştia care e situaţia de când am ţinut acea conferinţă. Eu am vrut neapărat să îl aduc la începutul play-off-ului. M-am gândit şi chiar a ieşit bine. M-am gândit că la acest nou început se va crea o emulaţie. Din păcate, un membru s-a opus. 

 E cumva mai presus de preşedintele clubului

Daniel Niculae are contract de consultanţă şi ne reprezintă pe noi, ambii acţionari. E cumva mai presus de preşedintele clubului. Am luat în calcul varianta asta, să se opună cineva. Toţi ni-l dorim şi la un moment dat va fi preşedinte.

Chiar ne vedem destul de des. Dacă l-am pus să ne reprezinte, vă daţi seama că are o grămadă de treabă. Am multe învăţat de la el. Cum să nu învăţ de la Daniel Niculae? Suntem prieteni, ne cunoaştem de ceva timp", a spus Angelescu, într-un interviu oferit la Rapid TV. 

 

Afla mai multe despre: daniel niculae 

viewscnt
Articole similare