Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce grupă şi-ar fi dorit Răzvan Burleanu pentru România la EURO U21 2023. Le-a explicat tricolorilor importanţa competiţiei

Ce grupă şi-ar fi dorit Răzvan Burleanu pentru România la EURO U21 2023. Le-a explicat tricolorilor importanţa competiţiei

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a declarat marţi, după tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European U21 din 2023, că este bine ca tinerii fotbalişti români să întâlnească echipe puternice.

”Campionatul European de anul viitor reprezintă o oportunitate unică pentru jucătorii noştri mai tineri în ceea ce priveşte expunerea internaţională. Din punctul meu de vedere, EURO U21 este un tren care circulă cu mare viteză către fotbalul de top. 

Dacă m-aţi fi întrebat înaintea tragerii la sorţi, v-aş fi spus că mi-aş fi dorit cea mai dificilă grupă şi cei mai dificili adversari, pentru că obiectivul principal al acestei echipe naţionale este acela de formare. Şi doar jucând împotriva celor mai dificili adversari poţi să vezi exact nivelul la care te afli şi ce trebuie să îmbunătăţeşti”, a declarat Răzvan Burleanu.

EURO 2023 | România U21 şi-a aflat adversarele!

Reprezentativa U21 a României va evolua în grupa B alături de Ucraina, Croaţia şi Spania, la UEFA Under 21 Championship, găzduit de România şi Georgia, conform tragerii la sorţi de marţi, de la Ateneul Român.

Tragerea la sorţi a fost efectută de Ianis Hagi (24 de ani pe 22 octombrie) şi georgianul Alexander Iaşvili (44 de ani), fost jucător în Germania, la Freibug şi Karlsruher.

Afla mai multe despre: razvan burleanueuro u21 romania 

viewscnt
Articole similare