Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i-a cerut Charalambous fiului său, înaintea debutului la naţională: ”Banii nu înseamnă totul. Asta e numărul unu” | VIDEO EXCLUSIV

Ce i-a cerut Charalambous fiului său, înaintea debutului la naţională: ”Banii nu înseamnă totul. Asta e numărul unu” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat la podcastul Orange Sport SportCast cu Sile, Elias Charalambous (42 de ani) a dezvăluit sfatul pe care i l-a dat fiului său înaintea debutului pentru echipa naţională. Antrenorul FCSB-ului a încercat să îi explice acestuia că ţara sa trebuie să fie prioritatea ”numărul unu”, în faţa echipei de club.

Deşi numirea sa la FCSB a fost privită cu foarte mult scepticism, Elias Charalambous a reuşit, până acum, să facă o impresie destul de bună în România, datorită seriozităţii şi profesionalismului de care a dat dovadă.

Tehnicianul vicecampioanei încearcă să îi ”inspire” aceleaşi calităţi şi fiului său, care în cursul acestei săptămâni a îmbrăcat pentru prima dată tricoul naţionalei sale.

”Banii nu înseamnă totul”

La podcastul SportCast cu Sile, antrenorul FCSB-ului a dezvăluit că i-a cerut un singur lucru fiului său, înaintea debutului, care nu avea nimic de a face cu prestaţia sa: să ţipe atunci când cântă imnul!

Charalambous a punctat că mulţi jucători pun echipele de club pe primul loc, întrucât din partea acestora îşi încasează salariile, dar că ar trebui să prioritizeze mereu echipa naţională

Ce i-a cerut Charalambous fiului său, înaintea debutului la naţională

Ieri (n.r. marţi, 9 mai), fiul meu a jucat primul meci pentru echipa naţională U16 sau U17. Ce vreau să îţi spun... i-am spus: <<Vreau să vă un lucru de la tine, nu în legătură cu jocul. Când cânţi imnul, nu stai acolo. Vreau să ţipi ca un nebun>>, pentru că este un lucru foarte important.

Trebuie să înţeleagă de la vârsta asta. Îi văd pe italieni când cântă imnul, mi se face pielea de găină. Cântă ca nebunii. Toţi împreună, îi vezi că îţi iubesc ţara. Trebuie să îi învăţam pe tineri. Şi noi când mergeam la naţională, câteodată cântam.

Dar îţi reprezinţi ţara. Trebuie să înţelegem că naţionala este top. Există naţionala şi apoi echipele de club. Asta e numărul unu. Sunt de acord cu tine. De multe ori, punem deoparte naţionala şi ne pasă mai mult de cluburi.

Banii nu înseamnă totul. Înţeleg, banii sunt bani, sunt de acord. Jucătorii au contracte, dar trebuie să respecţi ţara în primul rând. Trebuie să respecţi oameni. Dacă te respecţi pe tine, apoi poţi să le ceri şi celorlalţi să te respecte”, a declarat Elias Charalambous, la SportCast cu Sile.

Afla mai multe despre: elias charalambous 

viewscnt
Articole similare