Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i-a explicat Iulian Călin lui Ilie Poenaru după ce a acordat penalty-ul din care Farul a egalat! ”M-a invitat la dânsul!”

Ce i-a explicat Iulian Călin lui Ilie Poenaru după ce a acordat penalty-ul din care Farul a egalat! ”M-a invitat la dânsul!”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Ilie Poenaru a dezvăluit ce i-a explicat centralul Iulian Călin, după partida dintre Gaz Metan şi Farul Constanţa, scor 1-1.

Gaz Metan Mediaş a remizat, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-1 (1-0), echipa Farul Constanţa, în etapa a XVII-a a Ligii I. Constănţenii au egalat în minutul 90+7, din penalty. Ardelenii au fost nemulţumiţi de arbitraj, mai ales de faza din prelungiri, când arbitrul Iulian Călin a dictat penalty-ul din care Farul a marcat. Gabriel de Moura a avut o intervenţie asupra lui Adi Petre, care a căzut în careu, iar centralul a dictat lovitură de la 11 metri. 

La finalul meciului, Ilie Poenaru a dezvăluit că centralul Iulian Călin l-a invitat în vestiarul său pentru a-i explica decizia din finalul meciului. De asemenea, el solicită implementarea sistemului VAR în Liga 1.

”M-a invitat la dânsul!” 

”Nu a avut o explicaţie clară. M-a invitat la dânsul în vestiar după meci. Dar nu are ce să-mi explice. Am primit şi eu imaginile. În momentul în care eşti acolo şi Petre spune: 'L-am păcălit, am fost şmecher, ce să mai spunem?' Sunt oameni, cu toţii greşim, dar cred că VAR-ul îi ajută foarte mult şi pe ei, dar şi pe noi.

În loc să ne vedem de antrenamente, trebuie să facem psihologie. Veneam după un meci foarte slab la Mioveni, am reuşit să-i reabilităm din punct de vedere mental, dar din păcate pierdem 2 puncte foarte importante şi ne aşteaptă o săptămână grea. Avem probleme şi cu suspendaţii, cu accidentările. Sacrificiul nostru nu a fost de ajuns pentru că a intervenit cineva”, a declarat Ilie Poenaru, la finalul meciului.

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 42 de puncte (16 jocuri). FCSB ocupă locul doi, cu 37 de puncte, FC Voluntari este pe 3, cu 29 de puncte, şi Universitatea Craiova se află pe poziţia a patra, cu 28 de puncte. Farul ocupă locul 8, cu 25 de puncte, iar Gaz Metan este pe 12, cu 18 puncte.

Afla mai multe despre: gaz metan-ilie poenaru-liga 1 

viewscnt
Articole similare