Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i-a putut spune Bogdan Andone arbitrului! Feşnic s-a întors şi l-a eliminat: "Ce faci, mă?" VIDEO

Ce i-a putut spune Bogdan Andone arbitrului! Feşnic s-a întors şi l-a eliminat: "Ce faci, mă?" VIDEO

Superliga

Comentarii

Chindia Târgovişte a învins, luni, pe teren propriu, la Buzău, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Voluntari, în etapa a XXIX-a a Ligii I. Antrenorul Bogdan Andone a fost eliminat de pe banca ilfovenilor, după o replică îndreptată în direcţia centralului partidei.

Replica pentru care Bogdan Andone a fost eliminat: "Ne iei la mişto?"

În minutul 84, Bogdan Andone a fost eliminat de pe teren de Horaţiu Feşnic. "Ce faci, mă? Ne iei la mişto?", s-a auzit spunând Bogdan Andone în direcţia lui Horaţiu Feşnic. Arbitrul s-a dus spre el şi i-a acordat al doilea galben. 

Apoi, preţ de câteva zeci de secunde, Bogdan Andone a refuzat să se ducă în tribuna stadionului din Buzău, în speranţa că măcar i se va da o explicaţie pentru primul cartonaş galben. 

"A fost un meci de bătaie. Am avut ocazii pe care nu am reuşit să le fructificăm. Din singurul şut pe poartă am pierdut acest joc. Vreau să-i felicit pe băieţi pentru atitudine. Am întâlnit un adversar de play-off. Am avut ocazii mari nfructificate. În play-out e o situaţie incomodă, cu o presiune mare. 

Nu a fost niciun incident, nu înjur. A fost decizia arbitrului. La noi, ei sunt suverani şi deciziile sunt sfinte. Am considerat că e o nedreptate, de asta am şi întârziat ieşirea de pe teren. M-a ignorat complet, nu mi-a dat nicio explicaţie", a declarat Bogdan Andone, la finalul meciului. 

În urma acestui rezultat, Chindia a acumulat 39 de puncte şi ocupă locul 7, sperând în continuare la play-off-ul Ligii I.

FC Voluntari rămâne pe locul 12, cu 31 de puncte, la egalitate cu FC Viitorul, de pe locul 11.

Lider în clasament este FCSB, cu 64 de puncte, echipă urmată de CFR Cluj, cu 60 de puncte, de CS Universitatea Craiova, cu 57 de puncte, de Sepsi, 44 de puncte, de FC Botoşani şi Academica Clinceni, cu câte 41 de puncte.

 

 

Afla mai multe despre: bogdan andonebogdan andone voluntarichindia targoviste fc voluntari 

viewscnt
Articole similare