Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i-a răspuns Istvan Kovacs lui Andrei Ivan când atacantul Craiovei i-a explicat că a fost faultat în careu: ”I-am spus că mi-a dat peste picior”

Ce i-a răspuns Istvan Kovacs lui Andrei Ivan când atacantul Craiovei i-a explicat că a fost faultat în careu: ”I-am spus că mi-a dat peste picior”

Superliga

Comentarii

Andrei Ivan a dezvăluit ce răspuns i-a dat Istvan Kovacs în minutul 55 al meciului cu Chindia, când a cerut penalty după ce a fost lovit peste picior.

Universitatea Craiova a pierdut surprinzător la Târgovişte, cu 1-0, însă echipa din Bănie a cerut două penalty-uri, care însă nu i-au fost acordate. Andrei Ivan a dezvăluit ce răspuns i-a dat Istvan Kovacs la una dintre fazele controversate.

Dialogul dintre Andrei Ivan şi Istvan Kovacs: ”Am avut două penalty-uri”

La una dintre fazele în care Craiova a cerut penalty, Andrei Ivan a fost lovit peste picior, la o ocazie în careul Chindiei. Arbitrul Istvan Kovacs a lăsat însă jocul să continue.

Ivan spune că i-a explicat arbitrului că a fost lovit peste picior, dar Istvan Kovacs i-a transmis că n-a văzut acel fault. Atacantul Craiovei spune că situaţia ar fi stat diferit dacă şi meciurile din Liga 1 ar fi beneficiat de tehnologia VAR.

”Am avut posesia tot timpul, ei au avut două ocazii, penalty-ul, care a fost dat prea uşor, noi am avut două penaltyuri şi nu ne-a dat. I-am spus (n.r. arbitrului) că a fost penalty, că mi-a dat în picior şi a zis că nu a văzut. Dacă nu avem VAR, asta este. Nu pot să schimb nimic”, a declarat Andrei Ivan.

Ce s-a întâmplat la faza în care Andrei Ivan a cerut penalty şi Istvan Kovacs i-a spus că n-a văzut

În minutu 55, după o centrare a lui Nistor în careu, mingea a fost bâlbâită de apărarea Chindiei. Balonul a ajuns la Andrei Ivan, care în primă fază a tras în blocajul unui adversar.

Apoi, când a încercat să reintre în posesia ei, a fost lovit peste picior de Marco Dulca. Istvan Kovacs a lăsat însă faza să continue, deşi se afla în apropierea zonei în care s-a produs faultul.



 

Afla mai multe despre: andrei ivan 

viewscnt
Articole similare