Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i-a reproşat Andrei Prepeliţă lui Iasmin Latovlevici după victoria cu FC Voluntari: ”Era liber”

Ce i-a reproşat Andrei Prepeliţă lui Iasmin Latovlevici după victoria cu FC Voluntari: ”Era liber”

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a reuşit să câştige partida din a 13-a etapă a Ligii 1, scor 2-0, împotriva lui FC Voluntari.

FC Argeş şi-a continuat seria de meciuri fără înfrângere din campionat, ajungând la şapte meciuri fără eşec, şi a încheiat seria de victorii a lui FC Voluntari. După patru meciuri la rând câştigate, formaţia ilfoveană a fost răpusă de trupa lui Andrei Prepeliţă, pe teren propriu, scor 0-2.

Dumitraşcu şi Palic au marcat golurile formaţiei argeşene, al doila dintre acestea venind pe o mare greşală defensivă a gazdelor. În urma meciului, Andrei Prepeliţă a declarat că el şi echipa sa se gândesc acum doar la partida din cupă, cu DInamo, pe care piteştenii vor să o câştige şi că speră să prindă play-off-ul, deşi acesta nu ar fi neapărat un obiectiv al echipei.

Ne pregătim pentru meciul de cupă, cu Dinamo, ne dorim să mergem mai departe în această competiţie. Dacă jocul ne duce în poziţia să fim în play-off, toată lumea ar fi foarte bucuroasă, dar nu trebuie sa fie o presiune pe jucători.

Dacă a fost luată această decizie (n.r. în legătură cu restricţiile anti-Covid), a fost luată spre binele oamenilor, pentru că noi ne doream să jucăm cu suporteri, avem experienţa de anul trecut fară suporteri şi nu a fost deloc plăcut.  Cred că 50% (n.r. din jucători sunt vaccinaţi), dar nu putem să-i obligăm, fiecare decide ce e mai bine pentru el”, a spus Prepeliţă.

Latovlevici a vorbit şi el despre victoria cu Voluntari. Fundaşul stânga s-a declarat mulţumit că seria de meciuri fără înfrângere a argeşenilor a rămas intactă şi a dezvăluit că echipa nu se pregăteşte în vreun mod special pentru partida cu Dinamo.

Ce i-a reproşat Andrei Prepeliţă lui Iasmin Latovlevici după victoria cu FC Voluntari

E important că nu lăsăm puncte în spate. Am reuşit două victorii în ultimele 2 etape, e bine, am întrerupt seria lor de victorii, noi o ţinem pe a noastră, nu de victorii, de meciuri în care nu pierdem, cred că avem opt meciuri în care nu pierdem(n.r. şapte în Liga 1, opt în toate competiţiile). Noi îl tratăm normal (n.r. duelul cu Dinamo), o să fie un meci greu, jucăm la ei şi o să avem câteva ore de odihnă în plus faţă de ei”, a afirmat Latovlevici.

Fundaşul stânga a primit un reproş din partea antrenorului său după meciul cu Voluntari. La interviul de după fluierul final, Prepeliţă i-a transmis lui Latovlevici: ”Vezi că nu te-ai uitat la centrarea aia, era liber pe bara a doua”, i-a transmis tehnicianul, făcând referire la o centrare ratată a jucătorului său.

Afla mai multe despre: fc argeşvoluntari argeşandrei prepeliţăiasmin lalotvleviciliga 1 

viewscnt
Articole similare